Bursaspor eski Başkanı Adanur tutuklandı

featured
service

Bursa’da bir dönem Bursaspor başkanlığı yapan işadamı Emin Adanur ve beraberindeki 1 kişi icra takibinde görevli icra memuru ve avukatlara yönelik olarak “Görevi Yaptırmamak İçin Direnme, Kasten Yaralama, Tehdit, Hakaret” suçlarını işledikleri iddiasıyla gözaltına alınmıştı. İşadamı Emin Adanur sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Eski Bursaspor Başkanı Emin Adanur, icra takibinde görevli avukatlara ve icra memuruna yönelik olarak gerçekleştirilen şiddet olayıyla ilgili tutuklandı. Emin Adanur’un, “Görevi Yaptırmamak İçin Direnme, Kasten Yaralama, Tehdit, Hakaret” suçlarından soruşturma kapsamında tutuklanmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı.

Bursa Barosu, avukatlara yapılan saldırıyı kınayarak mesleki kimliklerinden dolayı avukatların saldırıya uğramasını kabul etmediklerini belirtti. Açıklamada, avukatların herhangi bir uyuşmazlığın tarafı olmadığı vurgulanarak, şiddet eylemlerine son verilmesi ve bu tür saldırılara ilişkin yasal düzenlemelerin derhal yapılması çağrısı yapıldı.

Emin Adanur’un yanı sıra diğer şüphelilerin de yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi. Adalet sürecinin takip edilerek faillerin hak ettikleri cezayı alması için çalışmaların yakından izlendiği ifade edildi.

Bursaspor eski Başkanı Adanur tutuklandı