Ferrarili reklamcıya özel ihale

featured
service

MedyaRadar’dan Ercan Öztürk’ün haberine göre, AK Partili Gebze Belediyesi ‘Görüntü panelleri satın alınması’ başlığıyla bir ihale duyurusu yaptı.

İhale duyurusundan bir süre sonra belediye teknik şartnamede değişikliğe gitti. 21 Şubat 2024 tarihinde değiştirilen şartnameye göre ihaleye katılacak firmalardan ‘Sanayi Sicil Belgesi, Kapasite Raporu, İmalat Yeterlik Belgesi’ ve ‘Yetkili satıcı olan isteklilerin, yetkili satıcı belgesi ile birlikte üreticiye ait imalatçılığı gösteren yukarıdaki belgelerden durumuna uygun olanı sunması zorunludur’ maddeleri eklendi.

TEK FİRMA KATILDI!

Gebze Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından 14 Mart 2024 tarihinde yapılan ihalenin yaklaşık maliyeti 7 milyon 643 bin 333 lira olarak belirlendi. Belediyenin şartnamede yaptığı son dakika düzeltmeyle birlikte ihaleye sadece iki firma teklif verdi ancak sadece Elvan Reklam isimli firmanın teklifi geçerli sayıldı. Gebze Belediyesi,  ‘Ferrarili Reklamcı’ olarak tanınan Mehmet Yıldırım’ın şirketinin vermiş olduğu 7 milyon 580 bin liralık teklifi  kabul ederek 4 Nisan’da sözleşme imzaladı.

ERTELEDİKLERİMİN ACISINI ÇIKARIYORUM!

Merkezi Sancaktepe’de bulunan Elvan Reklam, AK Partili belediyelerden aldığı ihalelerle biliniyor. Şirket sahibi Mehmet Yıldırım, bir magazin sitesine verdiği röportajda, “Denizi çok seviyorum bu yüzden bir tekne satın aldım. Tekne de vakit geçiriyorum dostlarımla, Adalar’a gidiyoruz. Sonra da bir Ferrari satın aldım. Aslında bunca yıl yapmak isteyip de biraz ertelediklerimin acısını çıkarıyorum” demişti. Elvan Reklam’ın 2017 yılında Beşiktaş Belediyesi’nden 15 milyonluk ihale alması da günlerce konuşulmuştu.

SANCAKTEPE’DEN İHALELERİ TOPLADI

Yıldırım’ın şirketi, Sancaktepe Belediyesi’nin reklam, tanıtım, dijital baskı hizmeti için 2021 yılında düzenlediği ihaleyi 1 buçuk milyon liraya, 2020’de 2.8 milyon liraya, 2019’da 2.3 milyon liraya, 2018’de 3.3 milyon liraya, 2017’de 1.8 milyon liraya, 2016’da 1.5 milyon liraya, 2015’te 840 bin TL’ye, 2014’te 1.8 milyon liraya, 2013’te ise 2.1 milyon liraya almıştı.

Ferrarili reklamcıya özel ihale