Savaş Cebeci Kaan Kazgan kavgası – kavga videosu İZLE | Savaş Cebeci ile Kaan Kazgan kanlı dövüşü

featured
service

Sosyal medyada yüz binlerce takipçisi olan Savaş Cebeci, paylaştığı bir videosunda, “İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez” dedi. Bunun üzerine dövüşçü Kaan Kazgan, Cebeci’yi düelloya davet etmişti.


TARAFLAR KARŞI KARŞIYA GELDİ
Kazgan, Cebeci’nin sözlerinden sonra açık çağrıda bulunmuş ve istediği yerde istediği şartlarda kavga edeceğini belirtmişti. Tarafların sosyal medyada karşılıklı atışmaların ardından söz konusu düello bugün gerçekleşti.
“KIRARIM KOLUNU”
Çok sayıda kişinin katıldığı düelloda Kazgan ile Cebeci karşı karşıya geldi. Düelonun başladığı anlarda Cebeci’nin “Kırarım kolunu” demesinin ardından ikili arasındaki kavga başladı. Cebeci tek yumruk bile atamadan kanlar içerisinde kaldı.
“SHOW BİTTİ”
Kavganın görüntülerini sosyal medyadan paylaşan Kazgan “Kaan Kazgan vs Savaş Cebeci sokak dövüşü ! Show bitti” notunu düştü.
CEBECİ AMELİYATA ALINDI
Kaan Kazgan’ın kavganın son anlarında attığı diz darbesiyle Savaş Cebeci’nin burnunu kırdığı öğrenildi. Cebeci, beyin tomogrofisinin ardından ameliyata alındı.
KAVGAYA BELİNDE SİLAHLI KİŞİNİN KATILDIĞI ORTAYA ÇIKTI
Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgasından yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Kazgan’ın yanındaki şahıslardan birinin belinde silah olduğu, Cebeci’nin Kazgan’ı ringe davet ettiği görülüyor.

“SEN YİNE YOKSUN”

 

Tarafların ikili kavgasına saatler kala Cebeci’nin Kazgan’a sosyal medya hesabından göndermede bulunduğu öğrenildi. Spor salonunun önünde bekleyen Cebeci’nin kavgaya ilişkin “Tuzla’da antrenman yaptığımı söyledim. Her gün de video attım, bugün de geldim. Sen yine yoksun. ‘Adres ver, konum ver’ diyorsun. Adres ve konum veriyorum, yine yoksun. Artık sen kaile almıyorum, konu kapanmıştır” dediği ortaya çıktı.

 

 

Kaan Kazgan Sakarya’da dünyaya gelmiştir. Spora 9 yaşında kick boks ile başlamasının yanı sıra bir süre ara vermesinden sonra 11 yaşında tekrarMMA övüşcüsü olarak devam etmiştir. Aynı zamanda Demir Spor’da serbest güreş genç takım kaptanlığı da yapmış. 2011 yılından bu yana aktif olarak profesyonel maçlara çıkıyor.

 

 

Uzun yıllardır New york’ta Personal Trainer ve Manuel Terapist olarak çalışmaktayım. Bu alanlarda çalışan kişilere anatomi ve kinesiology konusunda dersler vermekteyim.

 

İyi düzeyde Fransızca ve İngilizce biliyorum.

 

EĞİTİM

 

Swedish Institute College of Health Science, 2011 , New York, NY

 

Nys BA Kinesiology, New York2009

 

Marmara University, Physical Education, BA 1998 Istanbul

 

Licenses/Certifications

 

New York State Manual Therapy License

 

National CertificationBody Work Licens

 

Biomechanics, Human Movement Specialist.

 

Applied kinesiology

 

National Academy Of Sport medicine Personal Training Certificate

 

American Council On Exercise: Fitness Nutrition Specialist Certificate

 

American Heart Association CPR / AED

 

Continuing Education:

 

Postural Analysis 2011

 

Head and Shoulders: Effective Approaches to Working the Neck. 2012

 

Getting to the Lower Back Treatment. 2013

 

Rotator Cuff Treatment 2014

 

Sciatica Treatment 2015

 

Fibromyalgia Treatment 2015

 

Sports Nutrition for Health and Performance 2014

Savaş Cebeci Kaan Kazgan kavgası – kavga videosu İZLE | Savaş Cebeci ile Kaan Kazgan kanlı dövüşü