Ziynet Sali, Despina Vandi ile aynı sahnede buluştu

featured
service

Habertürk’ten Nazif Şahin Karpuz’un haberine göre basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sali; “İade-i ziyarete geldim. Bundan 10 sene önce de kendisi sağ olsun bir telefonumla Harbiye’deki konserime konuk olmuştu. Şimdi göremedim onu da yanına gideceğim” ifadelerini kullandı.

Yeni şarkısı ‘İmkansız Aşk’ hakkında da konuşan Ziynet Sali; “2 hafta oldu şarkı çıkalı. Zaten bilindik bir şarkıydı. Ben de şarkıyı çok seviyordum, kendimce yorumlamak istedim. Çok güzel bir hikâye anlatıyor. Aşkı anlatıyor ama aşkın imkansızlığını anlatıyor” dedi.

“SEYİRCİMİZE ASLA SAYGISIZLIK YAPMIYORUZ”

Öte yandan geçtiğimiz günlerde bir konserde topuklu ayakkabılarını çıkarıp sahneye terlikle devam eden Ziynet Sali, konuyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı; “Sahnemin bitmesine son 10 – 15 dakika kalmıştı. Hareketli geçiyor sahnelerimiz, o yüzden topukluları çıkarttım. Hatta espri de oldu; ‘Topukluları çıkarınca boyum normal haline döndü’ diye. Doğal olmak bunlar… Seyircimize asla saygısızlık yapmıyoruz. Topuklular ile halay çekmediğim için çıkardım” diye konuştu.

Ziynet Sali, Despina Vandi ile aynı sahnede buluştu