Afra Saraçoğlu’nun estetiksiz hali şoke etti

featured

Başrollerini Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği ‘Seyran’ karakteriyle adından sıkça söz ettiren Afra Saraçoğlu’nun yıllar içindeki değişimi, sosyal medyanın gündemine oturdu.

blank

Başarılı oyunculuk performansı ve güzelliğiyle çok konuşulan Saraçoğlu’nun estetiksiz hali ortaya çıktı. Çene, burun, dudak ve göz kapaklarında işlem olduğu iddia edilen Afra Saraçoğlu’na ait eski görüntüler herkesi şaşırttı.

blank

Afra Saraçoğlu’nun eski halini görenler; ”Zayıflamasının etkisi var ama kesinlikle estetik var”, ”Doğal güzel sanıyordum” ve ”Hayal kırıklığuna uğradım” gibi yorumlar yapıldı.

blank

Selanik ve Girit kökenli bir aileden gelen Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997 tarihinde Balıkesir’in Edremit ilçesinde dünyaya geldi.

blank

İlköğretim ve ortaöğretimini Antalya’da tamamladı ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünü kazandı. Bu bölümde okurken 2016 yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuğa ilk adımını attı.

blank

Saraçoğlu oyunculuk kariyerine 2016 yılında İkinci Şans filmi ile başladı. Annesi, Afra’nın fotoğrafını Özcan Deniz’e gönderdikten sonra Afra deneme çekimine çağrıldı ve filmdeki rolünü aldı.Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı filmde Afra, Yeşilçay’ın kızına hayat verdi.

blank

Kötü Çocuk filminde Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaştı. Bu deneyimin ardından 2017-2018 yılları arasında yayımlanan Fazilet Hanım ve Kızları adlı ilk dizisinde 50 bölüm boyunca Ece karakterini canlandırdı.

2021’de Çağan Irmak’ın yönetmenliğini üstlendiği Yeşilçam’da Çağatay Ulusoy ile birlikte rol aldı.

Afra Saraçoğlu’nun estetiksiz hali şoke etti