Afro Dalgası Nasıl Yapılır? Afro Dalgası Kalıcı Mı?

featured
service

Afrika Saç Örgüsü modellerinden biri olan Afro dalgası, kişinin kendi saçının örülmesinin ardından dalgalı sentetik saç eklenmesi ile birlikte oluşur. Afro dalgası istenilen boyutta ve şekilde yapılabilir.

blank

Afro Dalgası Nasıl Yapılır?

Son yıllarda afro dalgasına talep oldukça arttı. Özellikle pek çok kişinin yaptırmak istediği afro dalgası uygulanırken bazı detaylara da dikkat edilmelidir. Afro dalgası kişinin kendi saçının örülmesi ile yapılır. İstenen uzunlukta ve yoğunlukta kendinden dalgalı olan sentetik saçlar eklenir. Böylece saç örülerek doğru bir dağılım yapılır.

Afro dalgası mutlaka işinin ehli olan kişilerce yapılmalıdır. Bakım ve temizliği de yapılan afro dalgalar uzun süre kullanılabilir.

blank

Afro Dalgası Kalıcı mı, Zararı var mı?

İşinin uzmanı kişi tarafından yapılan afro dalgası çok uzun süre kalıcılık sağlar. İşlem düzgün yapıldığı takdirde yaklaşık 2- 3 ay boyunca afro dalgası saçta kalabilir. Afro saç dalgası kullanım süresi dolduğu takdirde saç diplerinden kesilerek çıkartılmalıdır. Böylece kişi kendi saçını rahat bir şekilde kullanmaya başlar.

Hacimli ve hoş görünen afro dalgası sayesinde saçlar oldukça güzel bir görünüme de kavuşur. Doğru teknikler uygulandığı takdirde afro dalgası yapılmasının saça herhangi bir zararı bulunmaz. Amatör kişiler tarafından yapılan afro dalgasında saçta yıpranmalar olabilir.

blank

İstanbul’da 8 yıldır Afrika Saç Örgüsü modellerini yapan en kaliteli yerlerden biri Box Braids İstanbul profesyonel ekibiyle yaklaşık 12 bin müşteriyi mutlu etmiş bir mekan.

 

Mekana ulaşmak için Selahattin Pınar Caddesi No:10/2 Mecidiyeköy – Şişli / İSTANBUL

Bilgi ve rezervasyon için 0532 496 50 32 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

http://www.boxbraidsistanbul.com

Afro Dalgası Nasıl Yapılır? Afro Dalgası Kalıcı Mı?