Ajda Pekkan’dan, ‘Saldıran köpeklere zehirli et verin’ diyen Yıldız Tilbe’ye tep

featured
service

Şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki gün sosyal medyadan art ardapaylaşımlarda bulunarak “Saldıran köpek gruplarına bölge halkı zehirli etversin hepsi gebersin” ifadelerini kullandı. Bu sözler büyük tepkiçekerken Süperstar Ajda Pekkan da tepkisini sosyal medyadan dile getirdi.

“SESSİZ KALAMAM”

Instagram hesabından barınaktaki bir köpeği sevdiği videoyupaylaşan Ajda Pekkan, “Savaşa karşı ve şiddete karşı duruşumuzu hayatın heralanında ve her canlıya yapılacak vahşete ve baskıya karşıda göstermemizgerekiyor. Gerçekten çok üzgünüm. Mazlumları hedef alan hiç bir ölüm fermanınasessiz kalamam. Bizler yaşatmak için varız. Sokak hayvanları sahipsizdeğildir” dedi.

blank

NE OLMUŞTU?

Tilbe, sokakta yaşayan köpekleri hedef alan paylaşımlarıylasosyal medyada tepki çekmişti. Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Tilbe,”Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında,hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarınabulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedirya?” demişti.

Şarkıcı, sözlerini şöyle sürdürmüştü:

“Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverlergörevlendirilsin, hayvan sevmeyen sırf görev diye bu işi yapan birileri olmasınbarınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan Allah razı olmasın,hayvanseverler görevlendirilsin, kontrol edilsin hayvan da kurtulsun insan da.”

Ajda Pekkan’dan, ‘Saldıran köpeklere zehirli et verin’ diyen Yıldız Tilbe’ye tep