Aleyna Tilki o videoya sert tepki gösterdi: Bu da bir çocuk istismarı!

featured

Geçtiğimiz gece ünlü bir markanın davetine katılan Aleyna Tilki, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Son dönemlerde giydiği kıyafetlerle gündeme gelen genç şarkıcı “Beni süslü yakaladınız bu sefer. Makyaj da yaptım, sizi şaşırttım. Ben normalde sevmiyorum böyle giyinmeyi. Kot ve tişört yetiyor ama arada böyle de giyinmek lazım” dedi. Özel hayatı hakkında sorular sorulan Aleyna Tilki “İlişkim yok. Ben sevgililik tarzı şeylere inanmıyorum. Daha gerçekçi şeylere inanıyorum. Doğaya aşığım ben” cevabını verdi.

blank

Hafta içerisinde sosyal medyada “500 TL karşılığında yüzüne Aleyna Tilki dövmesi yaptırır mısın?” videosu viral olmuştu. Bu konu sorulan Aleyna Tilki “Çok tatlı ama çocuk aşırı ufak. Dövme yapma kararı alacak bir yaşta değil. Üzüldüm onun adına. Çok tatlıydı aslında. Çocuk o sonuçta. Dövme yaptırmaya çalışanda suç var. Bu da bir çocuk istismarı sonuçta” tepkisini verdi.

blank

Basın mensuplarının “Sizin dövmeye bakış açınız nedir?” sorusuna genç şarkıcı “Benim dövmelerim var. Tüm yaşıtlarıma ‘Yavrum’, ‘Çocuğum’ diye sesleniyorum ama ben daha ufağım. Unutturmuşlar benim çocuk olduğumu, o yüzden” şeklinde yanıt verdi.

Aleyna Tilki o videoya sert tepki gösterdi: Bu da bir çocuk istismarı!