Catherine Zeta-Jones'dan eşine çıplak sürpriz

Catherine Zeta-Jones ve eşi Michael Douglas, sosyal medya üzerinden karşılıklı birbirlerinin doğum günlerini fotoğraf paylaşarak kutladılar. Paylaşılan fotoğraflar arasında Catherine Zeta-Jones'un çıplak fotoğrafı da var.

Magazin - 27-09-2024 01:24

Catherine Zeta-Jones ve eşi Michael Douglas, sosyal medya üzerinden karşılıklı doğum günü kutlaması yaptı. 25 Eylül'de Zeta-Jones 55 yaşına girerken, Douglas da 80. doğum gününü kutladı.

Zeta-Jones, Instagram'da Douglas'ın arkasında durduğu ve onu öptüğü bir fotoğraf paylaşarak, “Michael’a ve bana mutlu yıllar! Bu fotoğraf 25 yıl önce doğum günümüzde çekildi! Seni tüm kalbimle seviyorum,” notunu düştü.

Douglas, Zeta-Jones'un paylaşımına yanıt vererek, “Doğum günü kardeşime, seni tüm kalbimle seviyorum! Yeni yılın en iyisi olsun!” şeklinde bir mesaj yazdı ve siyah-beyaz bir fotoğraf paylaştı. Zeta-Jones, “Teşekkür ederim tatlım!!!” diyerek karşılık verdi.

Ayrıca, Zeta-Jones banyoda çıplak poz verdiği bir siyah-beyaz fotoğraf paylaşarak, bu görüntünün Douglas’a doğum günü hediyesi olduğunu ima etti. “Doğum günü kıyafetimle! 25 yılı aşkın bir süredir bu özel günü kocamla paylaşıyorum ve hediye fikirlerim tükeniyor!” dedi.

Çift, 2000 yılında New York'ta gösterişli bir düğünle evlendi ve Dylan (24) ile Carys (21) adında iki çocuğa sahip.

Günün Diğer Haberleri