Trendyol Süper Lig'in 23. hafta maçında Galatasaray, RAMS Park'ta Adana Demirspor'u konuk etti. Mertens'in yerde kaldığı pozisyon maçın hakemi Oğuzhan Çakır tarafından penaltı olarak değerlendirildi. Sarı - kırmızılılar Alvaro Morata'nın kullandığı penaltı atışıyla Adana ekibi karşısında 1-0 öne geçti. Golden dakikalar sonra ise Adana Demirspor verilen penaltı kararından sonra sahadan çekilme kararı aldı. Tamamlanamayan mücadele tatil edildi.
ELİF KARAARSLAN'DAN OLAYLI MAÇ PAYLAŞIMI!
İlişki videosuyla gündeme gelen, TFF'den men edilen ve TFF'nin kararının ardından fenomen olma yolunda ilerleyen Elif Karaarslan'dan dün yaşanan olaylı maçla ilgili paylaşım geldi.
KARAARSLAN HEM MERTENS'İ HEM HAKEMİ HEDEF ALDI!
Galatasaray'ın oyuncusu Mertens hakkında Karaarslan "Mertens sen Galatasaray'ın futbolcususun. Öyle bir penaltı almaya ihtiyacın mı var var" ifadelerini kullandı.
Öte yandan maçın hem VAR hakemini hem de Oğuzhan Çakır'ı hedef alan ELif Karaarslan "Hadi hakem kötü.. VAR'dakiler neden müdahale etmiyor? Valla ülkede hakemlik de bitmiş futbol da. Ne konuşsak boş" dedi.