Emin Hitay'dan boğazda unutulmaz gece

Hitay Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay, çalışma arkadaşlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

İş Dünyası - 20-09-2024 16:19

Türkiye’de teknoloji girişimlerinin öncülerinden Hitay Holding çalışanları, İstanbul Boğazı'nda düzenlenen "Yaza Veda" etkinliğinde bir araya geldi.

Hitay Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay ve ekibinin katılımıyla gerçekleştirilen bu özel etkinlik, şirketin çalışanlarına olan bağlılığını ve birlikte çalışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Etkinlik sırasında yaptığı konuşmada Hitay Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay, şirketin gelecekteki vizyonunu ve stratejik hedeflerini vurgulayarak çalışanlarına teşekkür etti.

Hitay, “Birlikte çalışarak, yenilikçi bakış açısıyla, inovasyon ve sürdürülebilirliğe verdiğimiz değerle çok daha büyük başarılara imza atacağız.” diyerek, her bir çalışanın Hitay Holding’in başarısında kritik bir rol oynadığını belirtti.

Tüm ekip üyelerinin ortak bir hedef doğrultusunda birlikte hareket etmenlerinin önemini vurgulayan Emin Hitay, gelecekteki başarıların, güçlü ekip çalışması ve sürdürülebilir stratejilerin birleşimiyle mümkün olacağını ve şirketin bu doğrultuda kararlı bir şekilde ilerleyeceğini sözlerine ekledi.

Emin Hitay’dan yöneticilerine anlamlı hatıra hediyesi: "Yönümüz Her Zaman Başarı Olsun"

Hitay Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay, etkinlikte yöneticilerine anlamlı bir hatıra olarak “Pusula” hediye etti.

Bu özel hediye, aynı zamanda “Yönümüz Her Zaman Başarı Olsun” mesajını taşıyan bir sembol olarak sunuldu. Hatıranınardında yatan anlamı vurgulayan Hitay, pusulanın yön belirlemedeki işlevi gibi yöneticilerin de şirketin stratejik hedeflerine ulaşmada doğru yönde ilerlemelerini ve başarılı sonuçlara ulaşmalarını desteklemeyi amaçladığını ifade etti.

Hitay Holding bünyesinde Teknoser, Exim, AltılıGanyan.com ve Bilyoner gibi önde gelen şirketleri bünyesinde bulunduruyor.

Hitay Holding, 40 yılı aşkın süredir teknoloji ve güvenlik çözümleriyle Türkiye ve dünya genelinde katma değer yaratmaya devam ediyor. 

Günün Diğer Haberleri