Kerem Alışık Damat’ın reklam filminde şıklığını ve ustalığını konuşturdu

En üretken aktörlerin başında gelen Kerem Alışık, tiyatro, dizi ve film çalışmalarına bir de reklam filmini ekledi.

Medya - 19-09-2024 02:42

Kerem AlışıkEvrim Alasya’yla rol alacağı “Aşk Biter Mi?” oyunuyla tiyatroda, Şenay Gürler’le başrol oynadığı “Akıldan Kalbe” filmiyle sinemada ve yakında Adana’da çekeceği “Yasak Aşk” dizisiyle televizyonda seyirci karşısına çıkacak. Sanat dünyasının en çalışkan aktörlerinin başında gelen Kerem Alışık, son olarak ülkemizin önde gelen erkek giyim markalarından Damat’ın  “Sadece En İyisi” sloganı eşliğinde çekilen yeni reklam filminde kamera karşısına geçti.

Her daim şıklığıyla ve karizmasıyla dikkat çeken Kerem Alışık “En İyi’ler En İyi’nin peşinden gider” sözleri ile Damat Özel Dikim’in üstün kalitesine dikkat çeken filmin başrolünde yer aldı. Ünlü aktörün usta bir şefi canlandırdığı reklam kampanyası “özel dikim ve yemek” arasındaki sanatsal bağı modern bir atmosfer kurgusunda ele alıyor.

Kerem Alışık Damat ile iş birliği ve moda ile ilişkisini şu sözlerle anlattı:

“Güçlü bir markayla bir araya geldiğim için mutluyum. Moda tutkum geçmiş yıllara dayanıyor. Zaman zaman rahatlıkla şıklık arasında bir seçim yapmak zorunda kaldığım oluyor. O zaman rahat bir şıklığı seçmeye çalışıyorum. Nasıl giyindiğin, nereden giyindiğin seni tanımlayan unsurlardan biri. İyi seçim yapmalısın. Kim olduğunu, nasıl biri olduğunu, kafası anlatır insanın, kıyafeti değil ama kıyafetine de kendini anlatma fırsatı verebilmeli insan.”

Günün Diğer Haberleri