Lojistik kralının 10 yıl süren boşanma davası sona erdi

Kamil Barlın, 10 yıl içinde açtığı 3'üncü davada eşinden resmen boşandı. Eşinin 30 milyon lira tazminat talebini reddeden hâkim 1 milyon lirada karar kıldı

Gündem - 10-11-2012 00:09

Lojistik şirketi Barsan Global'in sahibi Kamil Barlın 1983'te evlendiği ve tek çocuğunun annesi Nesrin Barlın'a 2002'de boşanma davası açtı. 1 yıl sonra bu davadan feragat etti. Ancak 2006'da 2'nci kez boşanmak için başvurdu. Eşine, 2 milyon dolarlık villa ve 1.5 milyon dolar değerinde bir daire edindirdiğini öne sürdü. Ancak Nesrin Barlın karşı boşanma davası açarak kocasının kendisini spiker Hamdiye Esra Çevik'le aldattığını iddia etti. Bir süre sonra davadan "Kocamı seviyorum" diyerek vazgeçti.



'BANKAMATİK GİBİYDİM'
Kamil Barlın'ın açtığı dava 2008'de reddedildi. Mahkeme, karar kesinleşinceye kadar Nesrin Barlın'a aylık 12 bin lira tedbir nafakası ödenmesi kararına vardı. Yargıtay'dan istediği sonucu alamayan Kamil Barlın, 2010'da 3'üncü kez boşanma davası açtı. Dilekçesinde "Beni bankamatik gibi görüyordu" iddiasında bulundu. Nesrin Barlın ise "Benimle evliyken Esra Çevik'i ailesinden istetti. Hatta sevgilisinden ABD'de bir çocuğu doğdu" dedi. Davanın reddini isteyen Nesrin Barlın, aksi durumda 30 milyon lira tazminat talep etti. İstanbul 14'üncü Aile Mahkemesi, dün gizli görülen duruşmada çifti boşadı. Kamil Barlın'ın, Nesrin Barlın'a toplam 1 milyon lira maddi-manevi tazminat ödemesine hükmetti. Kamil Barlın, karar kesinleşirse ayda 15 bin lira nafaka ödeyecek. Tarafların temyiz hakları bulunuyor.

Günün Diğer Haberleri