MasterChef'te gergin eleme! Emir ile Barbaros birbirine girdi

FOTO GALERİ - 16-11-2020 00:39


Dün akşam 99. bölümüyle ekranlara gelen 'MasterChef'te Kahramanmaraş rüzgarı esti. Kahramanmaraş yemekleri için ter döken yarışmacılar, özel konuklara sunum yapıp, tabakları için oy aldı.
MasterChef'in ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım yapılan oylama sonucu belli oldu. Kahramanmaraş'ta yapılan ikinci dokunulmazlık oyununda bu hafta kazanan bir kez daha Esra'nın kaptan olduğu mavi takım oldu.
Bireysel dokunulmazlık oyununa giden kırmızı takım yarışmacıları, eleme potasına gitmemek için kıyasıya mücadele etti.
UĞUR BİR İLKE İMZA ATTI Uğur, Sefa, Eray ve Emir arasında geçen yarışmada en iyi tabağı yapan isim Uğur oldu. Uğur bir haftada iki dokunulmazlık oyununu kazanarak bu yıl bir ilke imza attı.
TANSİYON YÜKSELDİ! Üst üste iki dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda sinirler gerildi. Bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası oylamaya geçen kırmızı takımda büyük gerilim yaşandı.
Eleme potasına gidecek ikinci ismi belirlemek için birbirlerine oy veren yarışmacılar arasında tansiyon yükseldi. Takım kaptanı Emir ile Barbaros birbirine girdi.
İki yarışmacı arasında başlayan sözlü tartışma sert ifadelerle kavgaya dönüştü. Emir Barbaros'a "Yol yapıyorsun, çok fazla konuşma" sözleriyle tepki gösterdi.
Öte yandan ikilinin tartışmasında ismi geçen Eray'da tartışmaya dahil olurken Emir'e "Sana mı soracağım konuşup konuşmayacağımı" diyerek tepki gösterdi.
Günün Diğer Haberleri