Özdilek Holding’in patronu yeniden boşanıyor!

Türkiye'nin devlerinden Özdilek Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Emir Murat Özdilek'e 2012'de evlenip 2021'de boşandığı ve geçtiğimiz yıl yeniden evlendiği eşi Melis Özdilek, tekrar boşanma davası açtı.

İş Dünyası - 17-07-2024 21:24

Özdilek ailesinin gelini Melis Özdilek, 2021'de boşanma davası açarak Ünlü iş insanı Emir Murat Özdilek ile yollarını ayırmıştı. Geçen yıl tekrar bir araya gelen çift yeniden bir boşanma davası ile gündeme geldi. Melis Özdilek, mahkemeye başvurarak boşanma ve mal rejimi davası açtı. Melis Özdilek, önceki boşanmada aldığı aylık 85 bin dolar nafakayı az bulduğunu belirtti.

Melis Özdilek manevi ve fiziksel şiddet gördüğünü iddia etti

Melis Özdilek dilekçesinde, yaşamından endişe ettiği için tekrar evlenmek zorunda kaldığını, düğün sonrası eşinin manevi ve fiziksel şiddeti nedeniyle hiç okumadığı için evrakların kendisine zorla imzalattırıldığını öne sürdü. Melis Özdilek, önceki boşanma sırasında aldığı 85 bin dolar (2 milyon 750 bin lira) nafakayı da az bulduğunu belirterek eşinin imzalattırdığı mal ayrılığı sözleşmesinin de iptalini talep etti.

Melis Özdilek mallara ihtiyatı tedbir kararı konulmasını istedi

Melis Özdilek, Özdilek Holding’in patronu Emir Murat Özdilek’in, mallarına, şirket hisselerine ve banka hesaplarındaki nakit paranın da yüzde 50’sine ihtiyatı tedbir kararı konulmasını istedi.

Sabah gazetesinden Deniz Yusufoğlu’nun haberine göre, ara karar oluşturan İstanbul Aile Mahkemesi, talebi kısmen kabul ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Emir Murat Özdilek’in üzerine kayıtlı bir araç ve 9 taşınmazın üçüncü kişilere devredilmesini önlemek için ihtiyati tedbir kararı koydu.

Emir Murat Özdilek kimdir?

Emir Murat Özdilek, Türk iş adamı ve CEO'dur. 1974 yılında İstanbul'da doğan Emir Murat Özdilek, özellikle perakende sektöründe faaliyet gösteren Afşin İnşaat'ın yönetim kurulu başkanıdır. Ayrıca Özdilek Holding'in CEO'sudur ve holding bünyesinde bulunan ÖzdilekPark alışveriş merkezlerinin yönetimini de üstlenmektedir. Kendisi aynı zamanda iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Emir Murat Özdilek, iş dünyasındaki başarısı ve liderlik nitelikleri ile tanınmaktadır. Ayrıca sosyal sorumluluk projelerine de destek veren Özdilek, çeşitli hayır kurumlarına ve eğitim projelerine de destek sağlamaktadır.

Bursa kökenli olan Özdilek, halen Bursa'da yaşamaktadır ve Türkiye'nin endüstriyel ve perakende sektöründeki başarılı isimlerinden biri olarak tanınmaktadır. Özdilek Holding'in kurucusu Hüseyin Özdilek'in oğlu olan Emir Murat Özdilek, holdingin Yönetim Kurulu Başkanı olarak iş dünyasında etkin bir rol oynamaktadır.

Günün Diğer Haberleri