Sosyal medya fenomeni Zach King'in evinin fiyatı dudak uçuklattı

FOTO GALERİ - 18-11-2020 10:44


Tik Tok fenomeni olarak bilinen Zach King, Los Angeles'ta 3.25 milyon dolara (yaklaşık 25 milyon TL) yeni bir malikane satın aldı.
King'in satın aldığı bu malikane, sunduğu olanaklar ve geniş arazisiyle dikkat çekiyor. Yeni malikanenin dört yatak odası ve dört buçuk banyosu bulunuyor.
1990'DA İNŞA EDİLDİÇok geniş bir arazi içinde yer alan mülk, 1990 yılında inşa edildi. Fakat aradan geçen zaman içinde renovasyondan geçirildi.
1990'da Çinli bir baba ile Avustralya-Nikaragua melezi bir annenin oğlu olarak dünyaya gelen Zach King, aslında Youtuber olarak tanındı. Ardından Vine için hazırladığı videolarla dikkat çekti. Son dönemde de Tik Tok fenomenine dönüştü.
İLK VİDEOLARINI 7 YAŞINDAYKEN ÇEKTİKing, ilk videolarını henüz 7 yaşındayken çekmeye başladı. Bundan yedi yıl sonra bir bilgisayar, kameralar ve bir de tripod alarak bu alanda iddialı girişimlerde bulunmaya başladı.
Aynı zamanda bir illüzyonist olan Zach King, 'sihirli sarmaşıklar' olarak bilinen altı saniyelik videolarıyla tanınıyor. King, bu videolarda sanki sihir yapıyormuş gibi dijital olarak düzenlenen görüntüler sergiliyor.
000'DEN BU YANA TANINIYORZach King, ilk videolarını 2008 yılında Youtube'da yayınlamaya başladı. 2013'te de o dönemin en gözde video paylaşım platformlarından biri olan Vine'a geçti.
BİR ANDA 44 MİLYON TAKİPÇİSosyal medya fenomeni, 2016'da ise kendisine bugünkü şöhretini kazandıran Tik Tok'taki ilk videosunu yayınladı. Bir anda yaklaşık 44 milyon takipçi edindi. Bu sayede de Tik Tok'ta en çok takip edilen ikinci kullanıcı oldu.
Öte yandan Zach King, bundan 10 yıl önce bir bilgisayar firması tarafından düzenlenen yarışmada birinci oldu. Üç yıl sonra Youtube'da NextUp Creators yarışmasını kazandı.
EŞİYLE BİRLİKTE YARIŞTI2015 yılında eşi Rachel Holm ile 'The Amazing Race'in 28'inci sezonunda yarıştı. Genel sıralamada altıncı oldu ama yarışmanın dokuzuncu ayağında elendi.
İKİ ÇOCUK EVLAT EDİNDİLERZach King ile eşi Rachel Holm, 2014 yılında evlendiler. Çiftin iki tane çocuğu var. Fakat King ve eşi bu çocukları biyolojik olarak dünyaya getirmek yerine evlat edinmeyi tercih ettiler.
Günün Diğer Haberleri