Ünlü oyuncu gizli aşkı ifşa etti!

'Kurtlar Vadisi'nden 19 yıl sonra gizli aşk itirafı geldi. 2005 yılında 'Kurtlar Vadisi' dizisinin 14 bölümünde yer alan Yasemin Öztürk, 'Polat Alemdar' rolündeki Necati Şaşmaz ile o dönem yaşadığı aşkı ilk kez açıkladı. Öztürk, "Buluştuğumuz tek yer Necati'nin eviydi. Başka yere gidemezdik." dedi.

Magazin - 09-10-2024 13:45

'Üvey Baba', 'Koçum Benim', 'Behzat Ç' gibi birçok unutulmaz dizinin kadrosunda yer alan Yasemin Öztürk canlandırdığı her karakterle büyük beğeni toplamıştı.

Oyuncunun yıldızını parlatan yapımlardan bir tanesi de 'Kurtlar Vadisi' olmuştu. İlk olarak 'Güllü Erhan'ın sevgilisi olan 'Ajan Nina'yı seslendiren Öztürk daha sonra oyuncu olarak yapıma dahil edilmişti.

Uzun yıllardır ekranlardan uzakta olan Yasemin Öztürk, Habertürk'ten Aytekin Teker'e 'Kurtlar Vadisi'nin kadrosuna girme sürecini anlattı.

"ŞİMDİKİ AKLIM OLSA..."

"Ajan Nina'nın rolü bitince dizinin o dönemki yönetmeni Serdar Akar, bana 'Sarah Vanunu' karakterini verdi ve kamera karşısına geçtim" ifadelerini kullanan Öztürk yapımdan neden ayrıldığını ve sonrasındaki pişmanlığını da anlattı.

Aynı dönemde 'Aşka Sürgün' dizisinden başrol teklifi alıp Mahsun Kırmızıgül ve Beren Saat ile kamera karşısına geçen Öztürk "Şimdiki aklım olsa Kurtlar Vadisi'nden ayrılmazdım" dedi.

Yasemin Öztürk "Kurtlar Vadisi'nde rol aldığım dönemde sokakta yürümekte zorlanıyordum. Muazzam bir senaryosu ve reytingi vardı. Yan rol diye bir şey yoktu orada. Her karakter başrol gibiydi. Bir de erkek egemen bir dizide kadın olarak rol almak da dikkat çekiyordu" diye konuştu.

"ÜÇ YIL SÜRDÜ"

Öztürk'ten bir de aşk itiraf geldi. Diziden ayrıldıktan sonra 'Kurtlar Vadisi'nde 'Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz ile gizli aşk yaşadığını açıkladı. "3 yıl sürdü" diyen Öztürk, "Neden ayrıldınız?" sorusuna da "Ayrılmak durumunda kaldım" cevabını verdi.

Yasemin Öztürk daha "İlişkimizi dizi ekibindeki birkaç kişi dışında kimse bilmedi. 2 kişilik gizli-saklı bir dünyamız vardı. Buluştuğumuz tek yer Necati'nin eviydi. Başka yere gidemezdik" ifadelerini kullandı.

Günün Diğer Haberleri