ANKARA BİMEYHANE VİTRİN, DE YILMAZ MORGÜL İZDİHAMI

featured
service

İşletmeciliğini Cenk KÖRÜKÇÜ,nün yaptığı Ankara’nın en lüks, en nezih ve en elit mekanlarından biri olan bimeyhane vitrin adlı mekanda dün akşam Yılmaz MORGÜL izdihamı yaşandı. 

Sahnelerin sevilen prensi Yılmaz MORGÜL 24 kasım öğretmenler gününde Ankara’nın en nezih mekanı bimeyhane vitrin sahnesini hınca hınç doldurdu. 

Yılmaz MORGÜL sevilen şarkılarını Ankara, lı sevenleri seslendirerek unutulmaz saatler yaşatarak dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi. 

Yılmaz MORGÜL sahne öncesi verdiği demeçte Ankara’da sahne almaktan mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu ifade etti. 

Yılmaz MORGÜL bir kaç film yapımcısından  bacakları olmayan engelli bir bireyi oynaması için teklif aldığını fakat kendisinin yoğun konser maratonun, dan dolayı tekliflere henüz cevap veremediğini söyledi. 

Bimeyhane vitrin mekanının işletmecisi Cenk KÖRÜKÇÜ , usta isim Yılmaz MORGÜL, ü ağırlamaktan şeref duyduğunu 26 Ocak 2024 te ikinci kez Yılmaz MORGÜL, ün bimeyhane vitrin sahnesinde tekrardan sahne alacağını belirtti. 

Usta isim Yılmaz MORGÜL, ü önümüzdeki günlerde iddialı projelere imza atacak yapımcı Dilek İŞKİL, yapımcı ve Ankara’dan belediye başkanlığına adaylığını koyacak olan Sabri ÖZMEN onur konuğu olarak dinlemeye gelenler arasındaydı. 

Haber: Görkem EMGEN – Ertan TAŞKIRAN

Fotoğraf : Görkem EMGEN

ANKARA BİMEYHANE VİTRİN, DE YILMAZ MORGÜL İZDİHAMI