Arda Kural’dan Seda Akman’la aşk itirafı: “Sana aşık oldum’ dedi!”

featured
service

Bir dönem yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle zor günler geçiren oyuncu Arda Kural, sağlığına kavuştu. Eski görünümüne kavuşan Kural, Psikolog Gökhan Çınar’ın YouTube’da yayınlanan Katarsis programına konuk oldu.

Yıldız Asyalı ile aşkıyla gündemde olan Arda Kural’dan yeni bir açıklama geldi. Kural, Emret Komutanım dizisi sırasında Seda Akman’ın kendisine “Sana aşık oldum” dediğini söyledi.

Kural, “Bir anda böyle bir hikaye yaşadık onunla. Bir köşede konuşmaya çalışırken diğer oyuncuların garip garip bakışlarını üzerimde hissetmeye başladım. Amiyane tabirle resmen Seda’yı elimden aldılar. Buna çok sinirledim. Beni çok kızdırdılar” dedi.

 

Arda Kural şöyle konuştu:
“Bir gün hep birlikte tüm dizi ekibi bir mekana eğlenmeye gittik. Sete yeni başlayan Seda Akman sana aşık oldum dedi ve bir anda böyle bir hikaye yaşadık onunla. Diziye yeni başladığı zamanlardı. Bir köşede konuşmaya çalışırken diğer oyuncuların garip garip bakışlarını üzerimde hissetmeye başladım. Sarp Levendoğlu girdi araya. Amiyane tabirle resmen Seda’yı elimden aldılar. Buna çok sinirledim. Beni çok kızdırdılar. Yaşadığım her şey bana çok iyi geldi. Hepsinden bir ders çıkarttım. Hastalığı çok umursamadım. Onu kabul ettim ama çok üstünde durmadım. Hiç yılmadım bu hayatta. Herkes bana dünyada sen çok zayıfsın biz ise değiliz dese dahi ben bu savaşı kazandım. Kendimi iyileştirmek de zor olmadı. Bana yaşatılan şeyler yüzünden bu duruma düştüğümün farkındaydım. Benim eksikliklerim yüzünden olmadı bunların hiçbiri. İnsanın psikolojisini bozabiliyorlar. Öfkemi yenip tamamladım. Hırsımı artık planladığım güzel projeler üzerinden alacağım. Çok başarılı olmak adına yapacağım çok şey var.’’

Arda Kural’dan Seda Akman’la aşk itirafı: “Sana aşık oldum’ dedi!”