Ayhan Bora Kaplan’ın eski sağ kolu vuruldu

service

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakın olduğu belirtilen ve suç örgütü liderliği suçlamasıyla tutuklanan Ayhan Bora Kaplan’ın en yakın adamlarından olan ve itirafçı olduğu öne sürülen Serdar Sertçelik, bir restoranda çıkan kavgada silahlı saldırı sonucu yaralandığı ortaya çıktı.

T24’ün haberine göre, silahların çekildiği kavganın, Kaplan soruşturması ile ilgisinin olmadığı, internet fenomeni bir kadına “yan bakma tartışması” nedeniyle yaşandığı öğrenildi.

TABURCU EDİLDİ
Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında Kıbrıs’tan getirilerek gözaltına alınan ve itirafçı olduğu öne sürülen Serdar Sertçelik, dün sabaha karşı gittiği bir restoranda çıkan silahlı kavga sonucu yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Çankaya’daki bir restorana giden Sertçelik ve beraberindekiler, burada bulunan bir başka grup ile kavga etmeye başladı. İnternet fenomenlerinden olduğu öğrenilen bir kadına “yan baktıkları” iddiasıyla başladığı söylenen kavga, iki grup arasında silahlı saldırıya dönüştü. Sertçelik ve beraberindeki 3 kişi ile bir restoran çalışanı ve bir müşteri de yaralandı.

Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken, bacaklarından yaralanan Sertçelik Etlik Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada önce yoğun bakıma alınan Sertçelik’in, tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Ayhan Bora Kaplan’ın eski sağ kolu vuruldu