Aynur Aydın’dan olay çıplak fotoğraf itirafı!

featured
service

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın, kendisine sorulan soruları açık şekilde yanıtlamaya devam ediyor. Daha önce katıldığı bir programda “Mastürbasyon yapma sıklığın nedir?” sorusuna “Mutluysam sık yapıyorum” yanıtı veren şarkıcı Aynur Aydın, YouTube’da yayınlanan Armağan Çağlayan’ın sunduğu ‘Normalleştiremediklerimizden misiniz’ programına konuk oldu.

blank

Aydın’dan bu kez de çıplaklık itirafı geldi. Samimiyeti ve içtenliğiyle dikkatleri üzerine çeken 36 yaşındaki şarkıcı Aynur Aydın kıyafetiyle yine eleştirildi.

blank

KIYAFETİNE ELEŞTİRİ YAĞDI
Elbisesinin önünü açan Aynur Aydın’ın beyaz sütyenini göstermesi izleyicilerin hoşuna gitmedi.

blank

Aydın’a “Fazla cinselliğe önem veren bir şarkıcı bu kadarına bence gerek yok yine de hoş bir bölüm teşekkürler”, “Giyim tarzınıza göre her şey sizin için normal”, “Kıyafetlerinin rüküşlüğünden videodaki soruları kaçırdım” yorumları geldi.

blank

Aydın, doğup büyüdüğü Almanya’dan neden Türkiye’ye geldiğini “Biraz romantik bir düşüncem vardı, topraklarıma geri dönmek gibi…” diyerek anlattı.

blank

Aydın “Çocukken Türk olduğum için hep ötekileştirildim. ‘Özüme dönersem daha mutlu olurum’ diye düşündüm. O zamanlar yaptığım müzik Türkiye’de çok üretilmiyordu” şeklinde konuştu.

blank

Aydın “Belki marjinal bir gruptan çıkar. Alternatif müzik yapan birilerinden… Mabel Matiz gibi… Pop dünyamızda zor. Bizim her şeyimiz onların kötü versiyonu” dedi.

blank

“Sevgilinizden ayrıldınız ve daha iyisini bulamadınız. Ona geri döner misiniz?” sorusuna Aydın şu şekilde yanıt verdi: “Biz ne kötüleri sevdik” diyen Aydın sözlerini şöyle sürdürdü: “İnsanoğlunda illa çift olma baskısı var. Yalnız olmaktan korkmam.”

blank
Sevgilisinin telefonuna gizlice bakmanın normal olmadığını da sözlerine ekleyen Aydın şunları söyledi: “Telefona bakmak çok saygısızca. Eski sevgililerime çok yaptım. Ama belli bir yaştan sonra olgunluğa eriştim.”

Sevgiliye çıplak fotoğraf göndermenin normal olacağını da söyleyen Aydın “Ama ben hiç yapmadım. Korktuğumdan, başıma bir şey gelmesin diye. Çevremde yapan çok” açıklamasını yaptı.

Aynur Aydın’dan olay çıplak fotoğraf itirafı!