Başkan Muhittin Böcek, gelininin ‘yasak aşk’ isyanını yanlışlıkla paylaştı

featured

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in gelini, eşinin kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açtı. Süreç devam ederken Muhittin Böcek, gelininin kendisine gönderdiği sitem dolu mesajları, yanlışlıkla Whatsapp durumundan paylaştı.

blank

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek geçen yıl 20 Mayıs’ta dünyaevine girdi. Nikâhı Başkan Böcek kıyarken, törene katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Düğünden bir yıl sonra Gökhan Böcek’in eşi Zeynep K. eşinin kendisini evli ve kuaför olan bir kadınla aldattığı iddiasıyla boşanma davası açtı. Sabah gazetesinden Halil Turan’ın haberine göre Zeynep K., Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e, “Size de yazıklar olsun. Bir kere babalık yapmadınız” diye başlayan sitem dolu mesaj gönderdi.

“BİR KERE BABALIK YAPMADINIZ”
Zeynep K.’nın ayrılık aşamasında kendisine destek olmadığını iddia ettiği Başkan Böcek ise mesajı Whatsapp durum kısmında paylaştı. Mesajda “Hepiniz bu yalan hayatınızdan mutlusunuz, öyle de kalın. Rahat edin açıklama falan da yapmayacağım. Tek düşünceniz o. Bir kere babalık, büyüklük yapmadınız. Oğlunuzun kimseyle ilişkisini bitirdiği falan yok” yazdığı görüldü.

“WHATSAPP UYGULAMAM HACKLENMİŞTİR”
Gelininin gönderdiği metni durumundan paylaştığını fark eden Böcek, kısa süre sonra “WhatsApp uygulamam hacklenmiştir. Lütfen gelen mesajlara itibar etmeyiniz. Saygılarımla…” yazdı.

Başkan Muhittin Böcek, gelininin ‘yasak aşk’ isyanını yanlışlıkla paylaştı