Cedi Osman’dan sevgilisi Ebru Şahin’i ağlatan jest!

featured
service

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde üniversite öğrencisi genç kadınların hayallerini gerçekleştirme yolunda destek olmak üzere iş ve spor dünyasından Türkiye’nin başarılı 24 kadını podyuma çıktı.

BAŞARILI KADIN PODYUMA ÇIKTI

Proje tasarımını Aydan Taş’ın gerçekleştirdiği defilede; ünlü Türk kadın tasarımcıların ‘1940’lardan Günümüze’ konseptinde hazırladığı tasarımların bazıları açık artırma ile satıldı. İlgili Haber Ebru Şahin ile Cedi Osman kavuştu Gülcan Arslan, Ebru Şahin, Cansu Tosun, Aslı Bekiroğlu, Başak Gümülcinelioğlu ve Hazal Subaşı gibi ünlü isimlerin podyuma çıktığı gecenin sunuculuğunu Çağla Şıkel üstlendi. Defile sonrası Cem Yılmaz’ın yönettiği açık artırmada her döneme ait bir tasarım satışa sunuldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Şimdilerde ABD’de olan Cedi Osman ise sevgilisi Ebru Şahin’in de katıldığı geceye görüntülü olarak bağlandı. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Cedi Osman, Ebru Şahin’in taşıdığı elbiseyi 150 bin TL’ye satın aldı. Bu jest karışında Ebru Şahin’in gözyaşlarına hakim olamadığı öğrenildi. İlgili Haber Cedi Osman’dan Ebru Şahin’e romantik yorum

CEM YILMAZ, CEDİ’YE TAKILMADAN EDEMEDİ

Osman’ın katıldığı konuşmaya Cem Yılmaz da esprileri ile neşe kattı. Cem Yılmaz, Cedi Osman’a “Büyük olduğunu biliyordum ama bu kadar büyük olduğunu tahmin etmemiştim sözleri ile takıldı.

YANIMDA OLMASI EN GÜZEL HEDİYE

Geçtiğimiz gün Zekeriyaköy’de araçlarıyla seyir halinde objektiflere takılan ünlü çift, durdukları sıra da basın mensuplarının sorularına cevap vermişti. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü ayrı geçirdiklerini ifade eden Cedi Osman, Ben Amerika’daydım. Ama bizim için 14 Şubat, 16 Şubat oldu. Telefi ettik demişti. İlgili Haber Ebru Şahin: Cedi’nin yanımda olması en güzel hediye 27 yaşındaki güzel oyuncu Ebru Şahin ise, konuyla ilgili, Cedi’nin İstanbul’a gelmesi, şu an yanımda olması en güzel hediye şeklinde konuşmuştu. Evlilik haberlerinin hatırlatılması üzerine Cedi Osman (26), Planlı bir şey yok şu an açıkçası. En doğru zamanda olacaktır ifadelerini kullanmıştı.

KAPADOKYA’DA EVLENME TEKLİFİ

ABD’de basketbol oynayan Cedi Osman ile oyuncu Ebru Şahin’in aşkı 2020 yazında Alaçatı’da başlamıştı. Ayrı ülkelerde yaşayan ikili, evlilik yolunda ilk adımı geçtiğimiz aylarda atmış; Şahin, sevgilisinin teklifine Kapadokya’da Evet yanıtını vermişti.

Cedi Osman’dan sevgilisi Ebru Şahin’i ağlatan jest!