CEYLAN KAYA İNTİZAR ŞARKISI İLE BEĞENİ TOPLADI

featured
service

Ceylan Kaya’nın, Çallı Müzik etiketiyle yayınlanan “İntizar” isimli single çalışması, video klibiyle netd müzik’te dönmeye başladı.

Kısa sürede onbinlerce dinleyicinin paylaştığı ve beğendiği tek çalışması ile ilgili DAMGA’ya konuşan Ceylan Kaya; “Sevenlerim beni daha çok Türkü okumam ile bilmekteler ancak ben artık biraz daha hareketli parçalara yer vereceğim.

Çok yakında sürpriz diyeceğim, belki pop belki rak bir parça ile de müzikseverleri mutlu etmek için yeni bir single çalışma içerisindeyim. Buradan iddia ediyorum bu çalışmam bütün müzikseverlere seslenecek. Gerek eğlence mekanlarında gerek arabalarda en çok dinlenen parçalardan birisi olacak.” dedi.

“Müzik adeta benim tutkum, yaşam felsefem” diyen Ceylan Kaya “Değişmeyen iki insan vardır, birisi ölüdür diğeri aptal. Ben de her geçen gün müzik anlayışımı değiştirerek sevenlerime seslenmek istiyorum. Yeri geliyor uzun hava, yeri geliyor halay ve şimdi de daha hareketli, buna belki rak veya pop diyeceğimiz, bir parça çalışmaktayız. İçerisinde Kürtçe ritimlerin de olacağı bir parça da gündemimizde. Dediğim gibi amacım müzikseverleri mutlu etmek, eğlendirmek, coşturmak ve arada bir de duygulandırmak” diyerek sözlerini bitirdi.

CEYLAN KAYA İNTİZAR ŞARKISI İLE BEĞENİ TOPLADI