Cinsel organının kalıbını çıkarıp kendi seks oyuncağını üretti!

featured

Yakın zamanda neredeyse bir servet harcadığı düğünüyle gündem olan Beckett, şimdi oldukça iddialı bir haberle manşetlere taşındı. Yıllardır hayali olduğunu söylediği şeyi gerçekleştiren genç kadın, kendi vajinasının kalıbı kullanılarak üretilmiş bir seks oyuncağını piyasa sürdü.

blank

Beckett hayalinin gerçekleşmesinden ve kocasının ona ait parçaları dünyayla paylaşma cesareti göstermesinden oldukça mutlu.

”GERÇEĞİNE SAHİP OLAN TEK KİŞİ”

blank

Beckett yaptığı açıklamada, ”Parçalarımı ölümsüzleştirdim. Vajinam sonsuza kadar yaşayacak. Eşim Brad ürünün harika olduğunu düşünüyor ama henüz denemedi. Gerçeğine sahip olan tek kişi o, bu yüzden mutlu.” diye konuştu.

KENDİSİ DE KULLANIYOR

blank

Seks oyuncaklarını kullanmayı sevdiğini ancak onları eşi Brad’leyken değil, daha çok tek başınayken kullandığını açıklayan Beckett, “Erkek için üretilen seks oyuncaklarının giderek daha popüler hale geldiğini düşünüyorum ve bu konuda yardımcı olabileceğimi umuyorum!” diye açıkladı.

YAPIM AŞAMASI KOMİKTİ

blank

Üretilen oyuncağın yapım aşamasını komik bulsa da, sonuçtan çok memnun. Beckett, ürünün şekliyle ve dokusuyla oldukça gerçekçi olduğunu söyledi.

blank

Ürünü şu anda 65 sterline piyasaya çıkan sosyal medya fenomeni “Hayranlarıma böyle harika bir ürün tedarik etmekten ve yüzlerini güldürmekten daha mutlu olamazdım.” diye konuştu.

blank blank blank blank blank

Cinsel organının kalıbını çıkarıp kendi seks oyuncağını üretti!