Demet Akalın’dan evlilik teklifi alan Merve Boluğur’a olay gönderme

featured
service

Murat Dalkılıç‘tan boşandıktan sonra Mert Aydın ile aşk yaşamaya başlayan Merve Boluğur ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Acemi Cadı dizisinde canlandırdığı Ayşegül adlı karakterle oyunculuk kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan ve şimdilerde herhangi bir projede yer almayan Merve Boluğur kısa süre önce DJ Mert Aydın ile aşk yaşamaya başlamış ve birlikteliğini sosyal medyadan ilan etmişti.

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile 2015 yılında nikah masasına oturan ve evliliğini 2017’de sonlandıran Merve Boluğur, ‘kocam’ dediği sevgilisi Mert Aydın’dan evlilik teklifi aldı. Sevgilisinin sürpriz teklifine ‘evet’ diyen ve kısa sürede evlilik kararı alan Merve Boluğur sosyal medyada gündem oldu.

blank

Eski eşi Murat Dalkılıç’ın ardından aradığı mutluluğu DJ Mert Aydın’da bulan Merve Boluğur’un evlilik teklifi çok konuşuldu. Ünlü popçu Demet Akalın‘ın Twitter hesabından “20 günde nikah masasına oturtan kıza da şapka çıkarılır, vay be. Helal” şeklinde bir paylaşımda bulunmasu ise Boluğur’a gönderme olarak yorumlandı.

blank

Akalın’a, bir takipçisinden ise “20 günde tanıdığı birisiyle evlilik gibi önemli bir kararı verenin bence aklından şüphe etmek gerek. Asıl yıllarca evli olup birbirini hiç aldatmayan, bunu isteyerek böyle davranan kişilere şapka çıkarılır bence!” şeklinde cevap geldi. Akalın, takipçisinin yorumuna karşılık olarak, “Olsun, ettirdi ya” diyerek lafının arkasında durdu.

Demet Akalın’dan evlilik teklifi alan Merve Boluğur’a olay gönderme