Dilan Polat korkusu Özlem Öz’ü de sardı!

featured
service

Dilan Polat ve ailesinin incelemeye alındığı günlerde avukat Feyza Altun bir fenomeni daha yakın markaja almış, o fenomen ve ailesi Show Haber’e konu olmuştu. İddiaların odağındaki Özlem Öz ve ailesi iddiaya göre hesaplarını temizlemeye başlayınca Feyza Altun’dan yanıt gecikmedi.

Dilan Polat ve ailesinin yaşadıkları ülke gündeminin en dikkat çeken olaylarından biri haline geldi.

Bu süreç yaşanırken, avukat Feyza Altun, Özlem Öz ve Tayyar Öz hakkında da çeşitli iddialar bulunmuş ve incelenmelerini talep etmişti.

Altun’un paylaşımlarından sonra Show Ana Haber de konuyu ekrana “İkinci Dilan-Engin Polat Vakası mı? şeklinde taşımıştı.

Dr. Tayyar Öz’ün Ataşehir’de yer alan kliniğini görüntüleyen Show TV ekipleri, ‘klinik’ yazmayan bir apartman dairesinde sülük tedavisi, hacamat, dolgu, botoks ve ortopedi tedavisi uygulandığını ve gıda takviyesi olarak satılan fakat barkodu okutulunca güneş kremi çıkan ürün olduğunu açıklamıştı.

Hem iddiaların odağına yerleşmeleri hem de Dilan Polat ve ailesinin tutuklanması sonrası Öz ailesi telaşa kapıldı.

İddiaya göre Özlem Öz, her gün onlarca ürün tanıtımı yaparken şimdilerde bunu bir hayli az yapmaya başladı ve kendi fake hesaplarına çıktığı iddia edilen çekiliş gönderilerini sildi. Takipçilerinin yorumlarına göre Özlem Öz, profilinden 25’e yakın paylaşımı kaldırdı.

Avukat Feyza Altun ise Özlem Öz’ün sosyal medya profilini temizlediğini söyleyerek “Temizle Özlem. Ben aldım bile tüm hesabının imajını” dedi.

blank

Dilan Polat korkusu Özlem Öz’ü de sardı!