Ebru Şancı’nın Seda Sayan yorumu olay oldu!

featured
service

Geçtiğimiz hafta Seda Sayan, bir süredir birlikte olduğu kendisinden 25 yaş küçük müzisyen sevgilisi ile dünyaevine girdi.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in bu evliliği magazin gündemine bomba gibi düştü.

blank

Ünlü çiftin arasındaki yaş farkı günlerdir konuşuluyor. Bu konuya ilişkin bomba bir yorum eski manken Ebru Şancı’dan geldi.

FLAŞ AÇIKLAMA!

Bugün 2. Sayfa programına konuk olan Ebru Şancı, ünlü şarkıcı Seda Sayan’a destek vermek isterken flaş bir açıklamada bulundu.

blank

“TURŞU İLE EVLENECEĞİNE…”

Şancı, ünlü şarkıcının evlenmesini destekleyerek, “Çocuk tam Anadolu çocuğu. Seda Sayan bence en doğrusunu yapıyor. Dünyaya bir kere geliyorsun. Kadın oğlunu büyütmüş, evlilik yaşına getirmiş, mal varlığını yapmış, halk olarak da seviliyor. Kendi parasını da kazanan biri. Gidip bir turşu ile evleneceğine kendisini mutlu edecek birisiyle evleniyor. Bunun neyi yanlış. Turşudan kastım da yaşlı. Ben Seda Sayan’ın yanına yaşlı birini yakıştırmıyorum. Kadının ruhu genç. Kadın kiminle mutluysa onunla evleniyor. Mis gibi nikahını da kıyıyor. Allah bir ömür mutlu etsin” ifadeleri kullandı.

blank

ŞANCI’YA SEDA SAYAN’IN YAŞI DA HATIRLATILDI

Tam bu sırada ise program yorumcuların Seda Sayan’ın 59 yaşında olduğunu hatırlattı.

EŞİYLE ARASINDA 10 YAŞ FARK VAR!

Ebru Şancı ve Galatasaraylı futbolcu eşi Alparslan Öztürk, arasında 10 yaş fark var.

59 yaşındaki ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz hafta yedinci evliliğini yine kendisi gibi müzisyen Çağlar Ökten ile gerçekleştirdi.

Daha önce 6 kez evlenen Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile sürpriz bir şekilde evlendikten sonra çift balayı için soluğu Paris’de almıştı.

Aşk paylaşımlarını ardı ardına yapan Seda Sayan ve eşi adeta düşman çatlatmıştı.

Magazin gündemine bir anda oturan düğünde ise dikkat çeken Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’in törene katılmaması olmuştu.

Aralarının açık olduğu iddia edilen Seda Sayan ve Oğulcan Engin aralarındaki buzu Anneler Günü’nde eritti.

Bir mekan çıkışında görüntülenen Oğulcan Engin’e gazeteciler Seda Sayan’ın evliliği sorulmuş ancak Engin’ün soruyu duyunca yüzü asılmıştı.

Ebru Şancı’nın Seda Sayan yorumu olay oldu!