Ekrem İmamoğlu’na Düzce’de tepki: Deprem bitti deprem

featured
service

https://www.youtube.com/watch?v=LzakGZvPanQ

Her şovun atlından çıkmayı başaran CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Düzce’nin Gölyaka ilçesi merkezli depremi de siyasetine alet etmeyi başardı.

Bir dizi açılış için Düzce’ye giden CHP’li İmamoğlu, depremzedelerin ziyaretini de ‘aradan çıkardı’.

Vatandaşların sokaklarda yaşamasına ve büyük korkuya neden olan depremden günler sonra bölgeye giden İmamoğlu vatandaşların tepkisiyle haklı karşılaştı.

blank

DEPREMİ SİYASETİNE MALZEME ETTİ

İmamoğlu, “Aynı bölgede, fazla değil 20 yıl önce yaşanan şiddetli depremden sonra, hepimizin güle oynaya, işine, evine gitmesi gerekirdi. Biz, eğer milletimize hala bu kaygıyı bu tereddüdü yaşatıyorsak, burada hep birlikte çok büyük sorumluluğumuz var demektir. Tek sebebi var: Bilimden uzak iseniz, teknikten uzak iseniz, sağlıklı bir süreç planlaması, sağlıklı bir gelecek planlamasını tasarlayamamış ya da ona uyum sağlayamamış iseniz, gerçekten bu işlerin sonuca ermesi mümkün değil” dedi.

YÜZÜ KIZARMADI

Düzce kent meydanında ve Gölyaka ilçesinde kurulan çadırkentlerde depremzede vatandaşları olaydan günler sonra ziyaret eden İmamoğlu, depremzede bir kadına adeta taciz girişiminde bulundu.

İmamoğlu’nun lakayt ve ileri giden tavrı karşısında sert tepki gösteren depremzede kadın, “Elleme beni, deprem bitti” sözleriyle serzenişte bulundu.

Utanç duruma düşen İmamoğlu yüzü kızarmak bir yana depremin korkusunu üzerinden atamayan insanların yanında gülerek, ‘olsun’ dedi.

 

Takvim

Ekrem İmamoğlu’na Düzce’de tepki: Deprem bitti deprem