Eski manken Meltem Ören’den Neşe Erberk’e dava

featured
service

Meltem Ören’in iddiasına göre şirket ile 1991 yılında çalışmaya başladığını ancak şirketin işe giriş tarihini 1997 olarak girdiğini belirtti. Eski manken bu iddiasını desteklemek amacıyla, Hakan Peker’in “Kolay mı Unutmak” ve “Hey Corç” adlı şarkılarının kliplerini delil olarak sundu.

Bir dönemin ünlü manken ve foto modeli Meltem Ören, Eski güzellik kraliçesi Neşe Erberk’in, Erberk Kast Prodüksiyon şirketine karşı dava açtı. Ören, Erberk’in şirketinde 1991’de çalışmaya başlamasına rağmen sigorta girişinin 1997 yılında yapıldığını öne sürdü. “Hak kaybına uğradım” diyen Ören, SGK’nın da davalı olduğu dosyada hizmet tespitinin yapılmasını istedi.

blank

Eski manken Meltem Ören

İddiasını desteklemek amacıyla, Hakan Peker’in “Kolay mı Unutmak” ve “Hey Corç” adlı şarkılarının kliplerinde yer almasını delil olarak sunan Ören, görüntüleri o dönem şirkette çalıştığını kanıtlamak için kullanıldı.

Ayrıca, Ören’in ajansın yönlendirmesiyle katıldığı katalog çekimlerine ilişkin görüntüleri de dava dosyasına ekledi.

blank

Ören, şirketin işe giriş bildirimini geciktirmesinin kendisine hak kaybına uğrattığını iddia etti. Bu gecikmenin nedenlerini belirtmeden ve kendisine uygun bir açıklama sunulmaksızın işe girişinin 1997 olarak bildirilmesinin haksız olduğunu söyledi.

Eski manken, mahkemeden hizmet tespitinin yapılmasını ve gerçek işe giriş tarihinin belirlenmesini talep etti.

Eski manken Meltem Ören’den Neşe Erberk’e dava