Fenomen Melis Buse Betkaya’ya eski sevgilisi Reşit Bozdağ’dan suç duyurusu!

featured
service

blank

“Kısmetse Olur” isimli yarışma programıyla tanına fenomen Melis Buse Betkayan kendisi gibi fenomen Reşit Bozdağ ile yaşadıkları çalkantılı aşk hayatları oldukça konuşuluyor. Sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelen ikilinin bir ayrıl bir barış ilişkisi savcılıkta son buldu.

blank

ESKİ SEVGİLİYİ SAVCILIĞA VERDİ
Avukatı Mehmet Mücahit Gençoğlu aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe sunan Bozdağ, tüm süreci anlattı. Dilekçede, çiftin 2023 Ocak’ta sevgili oldukları, Betkayan’ın yersiz kavgalar nedeniyle ayrıldıkları belirtildi.

blank

AYRILIK SONRASI ÇİRKİN SÖZLER
İddiaya göre Melis Buse, ayrı oldukları dönemde sosyal medya üzerinden canlı yayın açarak sinkaflı küfürler ederek Bozdağ’ın eşyalarını kesiyordu. Barıştıktan sonra ise Betkayan, sevgilisinin telefon görüşmelerini ekran görüntüsü alarak yayınlamakla tehdit ettiği iddiası dilekçede anlatıldı.

blank

YAŞADIKLARININ ÇEKİLMEZ BİR HAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ
Sık sık ayrılık yaşayan çiftin ilişkisi geçtiğimiz Aralık ayında son buldu. Bir yıllık ilişkilerinde sistematik bir şekilde hakarete ve tehdide maruz kaldığını ileri süren Bozdağ, yaşadıklarının çekilmez bir hal aldığını söyledi. Kendisine karşı yapılan eylemlerin farklı bir boyuta geçtiğini ifade eden Bozdağ, olayın çocuklarına sıçradığını ileri sürdü.

blank

5 FARKLI SUÇLAMA
Suç duyurunda delil olarak 13 video görüntüsü eklendi. Görüntülerde darp edildiği, kıyafetlerinin temizlik bezi olarak kullanıldığı ve hakarete uğradığı anlara ilişkin görüntüler olduğu belirtildi. Sosyal medyada küçük düşürülmek istendiğini söyleyen Bozdağ, eski sevgilisi Betkayan’ın “Kasten yaralama”, “Tehdit”, “Hakaret”, “Özel hayatın gizliliğini ihlal” ve “Mala zarar verme” suçlarından cezalandırılmasını talep etti.

blank

2 AY YAKLAŞAMAYACAK
Öte yandan Reşit Bozdağ, Aile Mahkemesi’nden Melis Buse Betkayan hakkında 2 aylık koruma kararı aldırdı. Bozdağ, Aile Mahkemesi’ne ayrıca eski sevgilisindeki lüks marka mücevher, lüks giyim ve elektronik eşyalarının iade edilmesi talebinde bulundu.

Fenomen Melis Buse Betkaya’ya eski sevgilisi Reşit Bozdağ’dan suç duyurusu!