Fıs Fıs İsmail’den Aynur Aydın’a sert yanıt! Mademki bu ülkede damacanaya tecavüz ediliyor o zaman çözümünü sen bulacaksın!

featured
service

Çocuklar Duymasın dizisinde uslanmaz çapkın karakteri Fıs Fıs İsmail’e hayat veren Süleyman Yağcı, konuk olduğu bir programda “Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Kadınlar tayt giymesin. Adamlar sapıtıyor” sözleriyle kadınları hedef alan açıklamalarda bulunmuştu.

blank

İstanbul Medya Grubunu ziyaret eden Oyuncu Süleyman Yağcı açıklamalarda bulundu. Yağcı “Geçtiğimiz günlerde arkadaşım Esra Sönmezer’in konuğu olduğum programda yaptığım açıklamaya toplumumuzun yüzde doksanı özellikle kadınlar destek verdi. Bu ülkede bu kafayla biz bin yıl daha bir yerlere gelemeyiz.

Bu ülkede Atatürkçülüğü bilmeden Atatürkçü var, İslamı bilmeden İslamcı var, insanlığı bilmeden insanlık yapan var, yorumculuğu bilmeden yorumculuk yapan var.  İnsanları aşağılayan insanların sırtından bir yerlere gelme çabasında olan bir sürü insanlar var. Ne yazık ki çoğu haketmedikleri yere gelen insanlar var.

Ben hiç bir kadının taytına dekoltesine giyimine karışacak hakkım olmadığımı benim haddim olmadığını bilen bir adamım. Ben kimim ki bir kadının taytını konuşacağım böyle bir hakkım yok. Rahmetli Atatürk insanlara özgürlük vermiştir ancak bu özgürlüğü bu Cumhuriyetin nimetlerini insanlar yanlış değerlendiriyor.

SENİN ÖZGÜRLÜĞÜN BENİM ÖZGÜRLÜĞÜME TECAVÜZ ETTİĞİ YERDE SENİN ÖZGÜRLÜĞÜN BİTER!

Diyor ki ben özgürüm Atatürk bana bu hakkı vermiş diyor ama şunu kabul etse bütün problemler bitecek, senin özgürlüğün benim özgürlüğüme tecavüz ettiği yerde senin özgürlüğün biter. Hiç kimsenin özgürlüğü diğer insanın özgürlüğüne tecavüz edemez.

Efendim sapıklar kapatın gözünüzü sana ALLAH kapat dediği yeri açıyorsun banada aç gez dediğin yeri kapat diyorsun. Ben kimsenin taytını niye giyiyorsun diyip çekip neden giyiorsun demedim. Dedim ki bazı kadınlar kendini bilmeyen giyinmeyi bilmeyen iğrenç giyinen kadınlar var dedim.

Bir Türk kadının bu şekilde sokağa çıkmasından dolayı üzülüyorum” açıklamasını yaptı.

blank

 

“DAMACANAYA TECAVÜZ EDENLER VAR”
Yağcı’nın bu sözlerine tepki yağarken şarkıcı Aynur Aydın da kendini tutamadı. Aynur Aydın yaptığı yorumda “Yani normalde sapık değil kimse. Ama biri tayt giydi mi karakter mutasyona uğruyor. Hayvanlara, çocuklara hatta damacanaya tecavüz eden insanlar var. Ona diyeceksin; transparan bidon mu?” diyerek tepki gösterdi.

OYUNCU SÜLEYMAN YAĞCI’DAN AYNUR AYDIN’A CEVAP GECİKMEDİ

Oyuncu Süleyman Yağcı Aynur Aydın’ın sosyal medyadan paylaşımına ise ” Benim ne demek istediğimi anlasalar başından sonuna kadar izleseler zaten bende onu söylüyorum. Ama sırf eleştiri olsun diye böyle damacana bilmem ne biz ne için haykırıyoruz edep edep edep ne için işte bunun için diyoruz. Eğer bu ülkede damacanaya, tavuğa tecavüz edecek kadar ahlak bozulduysa ise siz bir kenara çekilinde bilenleri dinlemeye başlayın zamanı geldi her halde. Buradan Aynur hanıma sesleniyorum benim yorumumu beğenmedin ve beni eleştirdin ve kendinde diyorsun bu ülkede damacanaya tecavüz ediliyor o zaman çözümünü sen bulacaksın onu çözecek olanda sensin. ” diyerek Aynur Aydın’a seslendi.

Röportajın tamamını izleyebilirsiniz..

Fıs Fıs İsmail’den Aynur Aydın’a sert yanıt! Mademki bu ülkede damacanaya tecavüz ediliyor o zaman çözümünü sen bulacaksın!