Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun yeğeni ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Ağaoğlu’nun oğlu Hakkı Ağaoğlu ve oyuncu Yeşim Dalgıçer, İstanbul Peninsula Hotel’de gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine girdi. Hakkı Ağaoğlu, Türkiye Ralli Şampiyonası’nda yarışarak defalarca birincilik madalyası almıştı.

Düğün törenine iş, sanat ve spor camiasından ünlü isimlerin yanı sıra 500’den fazla davetli katıldı.

Davetliler arasında İbrahim Hacıosmanoğlu, Ziya Yılmaz, Açelya Topaloğlu, Ali Gürsoy, Gonca Ünsal, Burcu Binici, Cavit Çağlar, Ceyda Aşık, Taner Rumeli, Ayşe Ferda Yılmaz gibi isimler yer aldı.

Hakkı Ağaoğlu’nun nikah şahitliklerini, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Süheyl Polatoğlu yaparken, Yeşim Dalgıçer’in şahitleri ise oyuncu Açelya Topaloğlu, yazar Aşkım Kapışmak ve senarist Ayşe Ferda Yılmaz oldu. Çiftin nikahını Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş kıydı.

Törende sahne alan Türk pop müziğinin başarılı ismi Cem Belevi, Abay ve Orka Orkestrası geceye şarkıları ile renk kattılar.

EN HIZLI AĞAOĞLU

Ağaoğlu Şirketler Grubu Enerji Grubu Başkanı Hakkı Ağaoğlu, ralli şampiyonu. Türkiye Ralli Şampiyonası'nda defalarca şampiytonluğu bulunan MY Team pilotu Hakkı Ağaoğlu,hızlı pilot olarak tanınıyor.