Oyuncu Alec Baldwin, İspanyol yoga eğitmeni Hilaria Baldwin ile 2012 yılında nikah masasına oturmuştu.
Mutlu bir yaşam sürdüren çift, çocukları ile keyifli anlarını sık sık takipçileriyle paylaşıyor.
Eylül ayında oğlu Eduardo Pau Lucas'ı kucağına alan 36 yaşındaki yoga eğitmeni, People dergisine verdiği röportajda "Bu sefer tamam" diyerek, "Artık altıncı çocuğu düşünmüyoruz. Ailemizin büyüklüğünden mutluyuz" şeklinde konuştu.
'YORGUN OLDUĞUMU HİSSEDİYORUM' Carmen, Rafael, Leonardo, Romeo, Eduardo Pau Lucas adında beş çocuğu bulunan çiftten Alec Baldwin, "Şu anda çok yorgun olduğumu düşünüyorum" dedi.
En büyüğü 7 yaşında, en küçüğü de iki aylık olan beş çocuğundan yaşı uygun olanların evde eğitim sorumluluğunu da üzerine Lightning Rulet Oyna alan Hilaria Baldwin, bunu en çok pandemi döneminde hissettiğini açıkladı.
Baldwin, aileye sürekli olarak yeni bir bebeğin katılmasına çocuklarının da alıştığını söyleyerek, "Şimdi yeni kardeşlerinin ne zaman geleceğini soruyorlar. Ben de onlara 'Çocuklar, siz ve bütün dünya bana bunu sormayı bırakmalı artık' diye yanıt veriyorum" dedi.
Öte yandan oyuncu Kim Basinger'la 1993 yılında nikah masasına oturan Alec Baldwin, 2002 yılında boşanmıştı. İkilinin, bu evlilikten Ireland Baldwin adında kızları bulunuyor.