Beşiktaş’taki bir ara sokakta 13 Ağustos günü gerçekleşen kazada Dağlı Otel sahibi Furkan Dağlı, bir şirketin İnsan Kaynakları Müdürü olan Dila Kıraslı’ya yolda yürüdüğü esnada çarpıp, olay yerinden kaçtı.

Patronlar Dünyası haber sitesinden  Edanur Aktürk Akyol'un haberine göre Kaçan sürücü Furkan Dağlı, 4 saat sonra Çerkezköy polisi tarafından yakalandı.

Kasten yaralama dahil 31 suç kaydı bulunan sürücünün Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı olduğu ortaya çıktı.

SERBEST BIRAKILDI
Dağlı, Çerkezköy'de ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı'nın yolu savcılığa düşmedi.

Yoğun bakımda tedavi altına alınan Dila Kıraslı’nın durumunun iyiye gittiği nedeniyle, serbest kalan Furkan Dağlı’nın sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

"BİZ KÖTÜYÜZ AYNEN"

Furkan Dağlı'nın geçtiğimiz yıl Haziran ayında arkadaşlarıyla eli silahlı poz verip, ‘Biz kötüyüz aynen’ notuyla paylaşım yaptığı da ortaya çıktı.

DİLA KIRASLI: ADLİ SÜRECİ TAKİP EDECEĞİM

Öte yandan PD olarak yakın bir arkadaşı aracılığıyla ulaştığımız, hastanede tedavisi süren ve durumu ilk güne göre daha iyi olan Dila Kıraslı, “Konuşmak istemiyorum, adli süreci takip edeceğim" dedi.

OTELİN ÖNÜNDE DOĞURAN YABANCI UYRUKLU KADINA ALTIN VE KONAKLAMA HİZMETİ VERMİŞ
Tekirdağ Çerkezköy’de oteli bulunan Dağlı, kapısında sancısı tutup doğuran Suriyeli Rana J.'ye bir haftalık ücretsiz konaklama ve çeyrek altın hediye ettiği haberle daha önce basına yansımıştı.

FURKAN DAĞLI YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Serbest bırakılan Furkan Dağlı, yeniden gözaltına alındı. Otel sahibi iş insanı Dağlı, Adliye'ye çıkartıldı.