Kara para aklama suçundan eşi Engin Polat, ablası Sıla Doğu, kardeşi Can Doğu ve ailenin diğer üyeleriyle birlikte yargılanan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat 10 ay hapis yatmış, daha sonra da tutuksuz yargılanarak tahliye olmuştu.

TAKİPÇİLERİM PAYLAŞIM YAPMAMI İSTİYOR
Dilan Polat tahliye olduktan sonra sosyal medya paylaşımlarına geri döndü. Dakika başı yaptığı paylaşımlarla adeta izleyici rekoru kıran Dilan Polat’ın paylaştığı günlük yaşantısı, takipçileri tarafından ilgiyle izlendi. Her fırsatta paylaşım konusunda kendisini uyaran takipçilerini dinlemeyen Polat, ‘Takipçilerim paylaşım yapmamı istiyor, işim bu’ diyerek kendini haklı çıkarıyor ve her anını paylaşmaya devam ediyordu.

ÖPÜŞTÜKLERİ VİDEO ADLİYE YOLUNU GÖSTERDİ
Bir mekân sahibi arkadaşının daveti üzerine, iş arkadaşları ve ailesiyle eğlence gecesi düzenleyen Dilan Polat’ın, yeni şarkı çıkaracağını duyurduğu ve ablası Sıla Doğu ile şarkı söylediği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Videoda Dilan ve Sıla kardeşler sadece şarkı söyleyip dans etmiyor aynı zamanda dudak dudağa da öpüşüyordu.

TIRNAKLARIMI ÖPER
Bu anlar sosyal medyada mizah ve eleştiri konusu haline gelince Polat, “Biz ablamla böyle sık sık öperiz birbirimizi. Sıla benim ellerimi, tırnaklarımı dahi öper. Bu bizim sevgi biçimimiz. Biz kardeşiz” diye konuşup, söylenenlere kulak tıkadı. Ertesi akşam yine ablası Sıla Doğu, eşi Engin Polat ve arkadaşları ile bu kez Bebek’teki bir mekânda doğum günü kutlayan Dilan Polat, çıkışta magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

ÖZÜR DİLEDİLER AMA NAFİLE

Her halinden kendine gelen bu ilgiden memnun olduğunu belli eden Dilan Polat, yeni şarkısının yakında çıkacağını duyurdu. Ablası Sıla Doğu ise gündem olan videoları hakkında, ‘Görüntüden rahatsız olanlardan özür dilerim. Bu anlık bir şeydi’ demekle yetindi.

Sosyal medyada tepkilerin ardı arkası kesilmeyince, kız kardeşler hakkında ‘Hayasızca hareketler’ suçundan soruşturma başlatıldı.

TAKİPÇİLERİNE KUCAK AÇIP, DİĞER NÜFUSA KÜSMÜŞLERDİ

Dün adliyeye getirilen kardeşler, serbest bırakıldı. Tüm bu yaşananlar ardından fenomen Dilan Polat, sadece 7 milyon takipçinin bulunduğu sosyal medya hesabını gizledi.

78 milyona küsen, 7 milyon insanı yakınında tutan Dilan Polat, 24 saat bile geçmeden sosyal medya hesabını tekrar herkese açık ve görülebilir hale getirdi.

2,4 milyon takipçili hesabını gizli tutan abla Sıla Doğu ve sosyal medya hesabına dair yeni kararlar aldığı düşünülen Dilan Polat paylaşımlarına kaldığı yerden devam edecek mi?