Elizabeth Hurley'in ve Steve Bing'in 18 yaşındaki oğlu Damian Hurley, hafta sonu Londra'da objektiflere takıldı. Büyük bir firmayla imzaladığı modellik anlaşmasıyla gündemde olan Hurley, evden acilen çıkıp bir taksi çağırdı.
Bağcıklarını bağlamadığı botları, cepli pantolonu, spor kabanı ile sokağa çıkan Damian Hurley, giysilerine uygun renkteki maskesini de eksik etmedi.
OJE SÜRDÜ Giderek annesine olan benzerliğiyle dikkat çeken Hurley'in görüntüsündeki şaşırtan ayrıntı ise sol elinin tırnaklarına sürdüğü kırmızı oje oldu.
BAZI ERKEK ÜNLÜLER DE OJE SÜRÜYOR Her ne kadar bu görüntü birçok kişiyi şaşırtsa da genellikle kadınların kullandığı oje gösteri dünyasında kimi zaman erkekler tarafından da tercih ediliyor.
Geçmişte Johnny Depp ve Al Pacino da ojeli tırnaklarıyla görüntülenmişti.
Annesi gibi oyuncu olan ve aynı zamanda modellik de yapan 18 yaşındaki Damian'ın annesi Elizabeth Hurley'e olan benzerliği çok dikkat çekiyor.
İngiliz model,oyuncu ve tasarımcı Elizabeth Hurley'in 18 yaşındaki oğlu Damian, evlerinin bahçesinde çekilen bir pozunu Instagram sayfasında paylaştığında annesiyle olan benzerliği de çarpıcı şekilde ortaya çıkmıştı.
Saçlarını iyice uzatan Damian Hurley, annesinin gençlik yıllarına ikiz kardeşi kadar benzeyen bu paylaşımıyla takipçilerini yine şaşırttı. Birçok takipçisi "Annenin kopyası" yorumunu yaparken bazıları da "Aman Tanrım! Sen sanki annensin!" mesajını yazdı.
Damian Hurley ile annesinin benzerliği uzun süredir sosyal medyada olay oluyor. Birçok kişi bu benzerliği "çok tuhaf bir durum" olarak nitelendirdi. Özellikle de Damian'ın saçlarını biraz daha uzatması annesine olan benzerliğini de artırdı.
Aslında Hurley ile oğlunun benzerliği epeydir üzerinde konuşulan bir konu. Biraz daha dikkatli bakıldığında babası Steve Bing'in yüz çizgilerini de aldığı görülen Damian, ilk bakışta ise annesine ikizi kadar benziyor.
Damian Hurley, Elizabeth Hurley'in ABD'li iş insanı Steve Bing ile ilişkisinden dünyaya geldi. Ancak biyolojik babası hayatının hiçbir döneminde onun yanında olmadı. Elizabeth Hurley tarafından büyütülen Damian Hurley'in çevresi de annesinin dostlarından oluşuyor.
Annesinin de rol aldığı Royals dizisiyle oyunculuğa da adım atan Damian Hurley ile annesi, iki iyi dost gibi geçiniyor.
Hayatını oğluna adayan 54 yaşındaki Elizabeth Hurley, bir dergiye verdiği röportajda oğlunun hayatındaki en önemli erkek olduğunu söyledi. Damian'a aşırı tolerans gösterdiğini de belirten Hurley "Sanırım tek çocuk olduğu için" diye konuştu.