Yaşadığı Los Angeles'ta sık sık yürüyüşe çıkan, evi ve bebeği için alışveriş yapan Emily Ratajkowski, çarpıcı tasarımlara sahip hamile kıyafetleri giyiyor.
EŞİNİN BAŞ HARFİNİ TAKIYOR Ratajkowski ve Sebastian Bear-McClard, önceki gün de Los Angeles'ta yürüyüşte görüntülendi. Çift, köpeklerini gezdirdi. Giderek büyüyen karnını gözler önüne seren Ratajkowski'nin, eşinin adı olan Sebastian'ın ilk harfini taşıyan bir kolye takması da dikkat çekti.
Ratajkowski, o gezintide de yine iddialı bir kıyafet giydi. İşte bu da onun eleştiri oklarını üzerine çekmesinin önemli nedenlerinden biri.
Bu tercih kimileri tarafından çok beğenilirken, kimileri tarafından da eleştiri yağmuruna tutuluyor. Bu kesim, Ratajkowski'ye "hamileliğini dikkat çekmek için kullanıyor" şeklinde eleştiriler yöneltiyor.
'BU HAMİLELİK BİR YIL SÜRER ARTIK'Bazıları "Bu hamilelik böyle bir yıl sürer" derken, kimileri de "Sadece kendisi hamile kalmış gibi davrandığını" ileri sürüyor.
BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENMEK İSTEMİYORBebeğinin cinsiyetini, o dünyaya gelinceye kadar bilmek istemediğini söyleyen Ratajkowski "Bebeğimi cinsiyet kalıpları içinde büyütmek istemiyorum" sözleriyle, başka bir tartışmanın odağında yer almıştı.
MAKALE YAZMIŞTI Emily Ratajkowski, Vogue Dergisi için yazdığı makalede hamile olduğunu açıklamıştı.
CİNSİYET TEMELLİ ÖN YARGILARI ELEŞTİRDİ Ratajkowski, "Bebekler bir yana, insanlara cinsiyet temelli önyargılara zorlamaktan hoşlanmıyorum. Çocuğumun bana kendini göstermesine izin veren bir ebeveyn olmak istiyorum" diyerek, cinsiyet temelli ön yargıları eleştirmişti.
Ünlü model, makalesinde hamileliği sırasında bilincinin nasıl değiştiğini ve bebeğinin cinsiyetinin ne kadar önemsiz olduğunu da anlatmıştı.