Sık sık yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen ve daha önce Türkiye'de de birçok kez ameliyat olan İngiliz model Katie Price, geçtiğimiz yıllarda iflas ettiğini açıklamıştı.

Ünlü isim, maddi olarak zor günler geçirmesine rağmen istediği gibi görününceye kadar estetik operasyonlara devam edeceğini belirtmişti.

TÜRKİYE'YE GELİP YÜZÜNÜ GERDİRDİ

46 yaşındaki Price, geçtiğimiz günlerde bir kez daha Türkiye'ye geldi ve İstanbul'da yıllardır ziyaret ettiği bir estetik kliniğinde operasyon geçirdi.

Ünlü isim, altıncı yüz gerdirme operasyonun ardından iyileşme süreci için Ataköy'de bulunan lüks bir otelde konaklamaya başladı.

DİĞER TATİLCİLER ŞOKE OLDU

Daily Mail'in haberine göre; yüzündeki sargılar ve bandajların arasından sızan kana aldırmadan soluğu otelin havuzunda alan Price, tatil keyfi yapan diğer konukları şoke etti.

Bir internet sitesine otelle ilgili puanlama yapan konuklardan biri, olayla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Bu İngiliz TV yıldızı otele gelene kadar çok iyi vakit geçiriyorduk. Kim yüzüne kan bulaşmış, kafa derisini zımbalarla tutturmuş ve kesiklerinden irin akan birine bakarak bir otelde dinlenmek ve yemek yemek ister ki? Ve yüzü o haldeyken havuzunu kullanmış... Bu otelin plastik cerrahi için bir iyileşme tesisi olarak kullanılması gerektiğinden emin değilim.

HAVALİMANINDA GÖZALTINA ALINDI

Yaşananların ardından ülkesine geri dönen Price, Heathrow Havalimanı'na iner inmez polis tarafından gözaltına alındı. Price'ın ödemediği borçlardan dolayı açılan davalar ve ısrarla katılmadığı duruşmalar nedeniyle gözaltına alındığı bildirildi.