Hollywood'un ünlü ismi Eva Mendes, 'mono-threading' adı verilen göz yaşartıcı cilt gerdirme tekniğin hayranlarından biri olduğunu ortaya koydu.
Instagram hesabından tuhaf süreci gösteren bir fotoğraf paylaşan Mendes, "Burada, biraz mono-threads yaptırıyorum. İlgilenirseniz sonuçları sizinle paylaşacağım" yazdı.
Mono-thread yöntemi, uygulanan alanı kaldırması ve sıkılaştırması için çözünebilir sentetik ipliklerin kanüller (çok ince iğne) vasıtasıyla cilde yerleştirilmesiyle gerçekleştiriliyor. İpliklerin cildin daha genç görünmesini sağlayan kolajen üretimini tetiklediği düşünülüyor.
Yaklaşık dokuz yıldır, kendisi gibi oyuncu olan Ryan Gosling ile birlikte olan Eva Mendes, neden hiç ailesi ile ilgili paylaşım yapmadığını merak eden takipçisine cevap vermişti.
Ünlü oyuncu ev hayatının özel olduğunu, ailesi söz konusu olunca sınırlar koyduğunu belirtti.
“Onlar hakkında elbette, konuşacağım, ama hayatımızın fotoğraflarını yayınlamayacağım" diyen Eva Mendes, "Çocuklarım hala çok küçük ve fotoğraflarını paylaşmayı uygun görmüyorum. Onlar rıza gösterecek yaşa gelene kadar da resimlerini yayınlamayacağım” diyen Mendes ‘Özel hayatım özel kalacak” demişti.