İstanbul'da yaşayan A.B, Nuray Yıldız’ın güzellik merkezlerinden şube temsilciliği almak için 750 bin TL ödeme yaptı.

Ödemenin büyük kısmı, Nuray Yıldız’ın eşinin hesabına gönderilirken bir kısmı ise senetle taksitlendirildi.

Şube açıldıktan sonra, cihazların alımı da yine Nuray Yıldız’ın üretimlerinden karşılandı. 

Fakat işler vaat edildiği gibi gitmedi. Söz verilen parayı kazanamayan A.B, her ay isim hakkı olarak da 10 bin TL kira ödemesi yapıyordu. 

Yol yakınken işten çekilmek isteyen A.B, Nuray Yıldız’a ulaştı, anlaşmanın iptalini istedi. 

Yıldız’ın cevabı önce ‘Sabır’ ardından ‘İmkansız’ olumsuz olunca A.B, Yıldız’ın ismini taşıyan tabelayı indirip, kendi tabelasını astı. 

Yıldız çiftinin hakaret ve küfürlerine maruz kalan A.B, yatırım yaptığı parayı çıkartabilmek için merkezi devretmeyi düşünürken, başına daha korkunç şeyler geldi. 

GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILDI, HESAPLARI HACKLENDİ

Nuray Yıldız ile kavga ederek ortaklığını bitiren A.B, eşinin ve kendisinin sosyal medya hesaplarının çalınıp, hakaret, küfür ve müstehcen içerikler paylaşıldığını belirten şikayet dilekçesini savcılığa iletti. 

Dahası, kendi ve kızı adına açılan hesaplardan birçok cinsel içerikli gönderi paylaşıldığını söyleyen A.B, yurt dışı kayıtlı numaralardan gelen tehdit mesajlarını da şikayetinde anlattı.

SEVİM ALAN DA AYNI İSİM İÇİN BENZER KONUDA ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Sosyal medyada 4 milyon takipçisi bulunan ve birçok ilde bulunan şubesiyle binlerce kişiye hizmet veren güzellik merkezleriyle hizmet veren Sevim Alan da Nuray Yıldız ve eşi hakkında sosyal medya hesaplarının çalınmasıyla başlayan süreçte dolandırıldığını belirterek şikayetçi oldu. 

Sosyal medyada 4 milyonu aşkın takipçisi bulunan Sevim Alan Güzellik Merkezleri, birçok şubesiyle en popüler güzellik merkezlerinden biri. 

Daha önce Nihat Doğan ile de ortaklık yapan popüler isim Sevim Alan, savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde rakip marka sahibi Nuray Yıldız hakkında sosyal medya hesaplarını çalınması nedeniyle şikayetçi oldu. 

Şikayet dilekçesinde, 4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının Nuray Yıldız ve beraberindeki yedi kişi tarafından çalındığını belirten Sevim Alan, mahkemeye hesabı çalan bilgisayar korsanlarıyla olan konuşmalarını da ekledi. 

"SANA YAPILAN HAKSIZLIKLARI BİLİYORUM "

23 sosyal medya hesabı çalınan Sevim Alan, hesaplarının Nuray Yıldız koordinesinde çalındığını belirttiği ifadesinde, bilgisayar korsanlarının kendisiyle yüz yüze yaptığı görüşmede hesapları vermek için para istediğini belirtti. 

İstenen parayı veren Alan’dan daha sonra ise üç adet telefon istendi.

Alan, değeri 600 bin TL’yi bulan telefonları da alarak bilgisayar korsanlarına teslim etti. 

Fakat hesapları geri vermek için hem para hem telefon isteyen bilgisayar korsanları, ortadan kayboldu.