Kanye West ve Bianca Censori’nin yaklaşık 2 yıllık evliliklerinde sıkıntılar yaşadığı iddia ediliyor. Yabancı basında çıkan haberlere göre, çift, birkaç hafta önce ayrıldıklarını sadece çevresindekilere bildirdi. Censori’nin, bu ayrılığın ardından ailesiyle vakit geçirmek için Avustralya’ya gittiği belirtiliyor.

Ayrılığın sebepleri ve kimlerin ilişkide sona yol açtığına dair henüz bir açıklama yok. Ancak, Kanye'nin yakın çevresine Tokyo’da yaşamayı planladığını ve Bianca ile boşanmayı düşündüğünü söylediği iddia ediliyor. Ünlü rapçi, ayrıca Tokyo’da yalnız başına görüntülenerek yerel bir Jamaikan restoranında yemek yerken Bianca'nın yanında olmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Son zamanlarda Kanye, Eylül ayının sonunda bir güreş etkinliğine katıldı ve burada La Dinastia Wagner ile samimi bir şekilde selamlaştı. Bu etkinlikte de Bianca’nın yanından uzak olduğu dikkat çekti; zira ikili, genellikle birlikte katıldıkları etkinliklerle tanınıyor. Çiftin en son 20 Eylül’de birlikte görüntülendiği kaydedildi. O gün Bianca, alışverişe çıkarken imza stili olan neredeyse çıplak bir kıyafet giymişti.

GİZLİCE EVLENDİLER SESSİZCE BOŞANIYORLAR

Kanye ve Bianca, 20 Aralık 2022’de gizlice evlenmek için Palo Alto, Kaliforniya’da gizli bir evlilik lisansı almışlardı. O tarihten itibaren, Bianca sürekli olarak Kanye’nin yanında yer alarak, birlikte çeşitli etkinliklere katılmış ve rapper’ın çocuklarıyla aile zamanları geçirmişti.