İngiliz sunucu Melanie Sykes, geçen ay arkadaşıyla gittiği İtalya-Venedik tatilinde tanıştığı ve altı günlük bir kaçamak yaşadığı 23 yaşındaki İtalyan gondolcu Riccardo Simionato'dan ayrı kalamadı.
50 yaşındaki Sykes, bulduğu ilk fırsatta Venedik'e gitti ve genç gondolcuyla yeniden buluştu. İkili, romantik ilişkilerini kaldıkları yerden sürdürüyor.
GONDOLUYLA GEZDİ, ONA AŞIK OLDUMelanie Sykes, genç gondolcu Riccardo Simionato ile geçen ay kadın arkadaşıyla çıktığı Venedik tatilinde tanıştı.
Gelen bilgilere göre; 72 Sterlin karşılığında Riccardo Simionato'nun gondoluyla Venedik kanallarında gezintiye çıkan Sykes, daha sonra genç adamla romantik bir ilişkiye başladı.
SALGIN BİLE ONU DURDURAMADILondra'ya döndükten sonra yaptığı sosyal medya paylaşımlarında Venedik'i özlediğini belirten Sykes, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinin ikinci dalgasına rağmen yine aynı yere gitti ve genç sevgilisiyle buluştu.
'ÇILGIN HAYATIN İÇİNDE MUTLULUK ANLARI'Melanie Sykes, Riccardo Simionato'nın kendisinin yarı yaşında olması nedeniyle çok eleştirilen bu ilişkisi hakkında "Çılgın hayatın içinde mutluluk anları" demişti.
Melanie Sykes, ilk evliliğini 2001 ile 2009 arasında aktör Daniel Caltagirone ile yaptı. Çiftin bu evlilikten iki tane çocuğu oldu.
ÇATI USTASI İLE İKİNCİ EVLİLİĞİNİ YAPTISykes, Caltagirone'den boşandıktan sonra 43 yaşındayken Twitter üzerinden tanıştığı 27 yaşındaki çatı ustası Jack Cockings ile evlendi. 2013'te evlenen çift, üç yıl sonra boşandı.
O EVLİLİK DE KISA SÜRDÜBu evlilik sırasında Melanie Sykes, kocasına saldırdığı gerekçesiyle karakolluk oldu. Suçunu kabul eden Sykes'ın bu evliliği uzun ömürlü olmadı.