İstanbul'da 32 yıllık kocası tarafından aldatılan Selma S., soluğu mahkemede aldı; boşanma davası açtı. İddiaya göre çift, kendilerine ait tekstil şirketini birlikte çalıarak büyüttü. Milyonlar kazanan Mesut S.'nin tüm parayı kendi hesabında tuttuğu ve başka kadınlarla yediği öne sürüldü. Selma S. dilekçesinde kocasının 4 yıldır Hande O. ile yasak aşk yaşadığını öğrendiğini, bunun üzerine Mesut S.'nin evi terk edip Eyüpsultan'daki çiftliğine yerleştiğini aktardı.

SÖZ VERDİ, YİNE ALDATTI

Eşinin özür dilemesi ve tekrar aynı hatayı yapmayacağına dair söz vermesi nedeniyle boşanmaktan vazgeçtiğini belirten Selma S.; buna rağmen ihanetin sürdüğünü, Mesut S. tarafından darp edildiğini ileri sürdü. Eşinin arabasına yerleştirdiği telefonla ihaneti belgelediğini savunan Selma S., 10 milyon lira tazminat ile aylık 20 bin lira nafaka ve 10 bin lira ziynet alacağı talep etti.

'BANA HAKARET SEVGİLİSİNE AŞKIM, CANIM'

Selma S., ihanetin belgesi olan ses kaydını şöyle anlattı: "Eşim bana hakaret etmiş, sevgilisine de 'aşkım, canım' gibi ifadelerde bulunmuştur. Sevgilisine maddi destek verip, şirket açmış, otellerde kalmışlar."