İbrahim Haşim (IBRAHIM IMAD HASHIM)’e dikkat! Irak Kerküklü olduğunu iddia eden İbrahim Haşim (IBRAHIM IMAD HASHIM), Türk iş adamlarını hedef alarak kumpas ile dolandırıcılık eylemini gerçekleştirmiştir.

Türk iş insanları dikkatli olması konusunda uyardı! İbrahim Haşim (IBRAHIM IMAD HASHIM) tarafından ustaca bir yöntem ile dolandırılarak mağdur edilen bir vatandaş, “İbrahim Haşim (IBRAHIM IMAD HASHIM)’e dikkat edilsin” uyarısında bulundu.

Mağdur vatandaş, “İbrahim Haşim (IBRAHIM IMAD HASHIM)’i ülkemize yatırım yapmak istediğini ve bu sayede konut, araç ve bazı taşınmaz gayrimenkulleri satın almak suretiyle ticari bir düzen kurmak istediğini beyan etti. Dini duygularımı istismar ederek, milli ve manevi değerler üzerinden şahsımı ikna etti ve çevremdeki iş insanlarına ulaşarak benim referansımı da kullanarak mağdur etti. Türk iş insanları ile benim üzerimden güven kazanıp kendilerini dolandırdı.” Dedi. Bizler Türk milleti olarak onları misafir ediyorken onlar da bizim milli ve manevi değerlerimizi kullandılar.

Mağdur vatandaş açıklamalarına şöyle sürdürdü: “99.......... TC. misafir kimlik nosunu kullanan İbrahim Haşim (IBRAHIM IMAD HASHIM)’i sonra önce beni daha sonra da benim tanıştırdığım iş insanlarını oyalama taktikleri ile bugüne kadar geldik. Ama artık yeter! Bizler Türk milleti olarak mülteci, sığınmacı ve göçmenleri misafir ediyorken onlar da bizim milli ve manevi değerlerimizi kullanmak suretiyle bizleri mağdur ediyorlar. Bu mudur misafirperver olmamızın karşılığı? İbrahim Haşim (IBRAHIM IMAD HASHIM)’e dikkat edilsin.” Uyarısında bulundu.

İstanbul merkezli bir çok ülkede kargo şirketi bulunan Irak kökenli İbrahim İmad Hashim change vurgunu yaptığı iddia edildi.

İstanbul Büyükçekmece'de bulunan Alkent 2000'de malikane satın aldığı ve Şişli merkezinde bulunan bir alışveri merkezinin içinde bulunan lüks bir ofisi bulunuyor.

Hashim'in bu servete nereden sahip olduğu merak konusu oldu.

Araştırmalarımız devam edecek.