Uzun süreli ilişkilerin adamı olarak nam salan işadamı Önder Fırat, bu özelliğinden ödün vermiyor!

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un yazısına göre yıllarca flört ettiği Sezen Aksu ve Tuğba Coşkun ile evliliğin eşiğinden dönen 67 yaşındaki Fırat, 2021 yılı başında eski basketbolcu ve spor spikeri Şükran Albayrak ile flört etmeye başlamıştı.

İlişkilerinin mutlu-mesut devam ettiğini duyuyordum; doğruymuş.

Hatta Önder Bey, hafta sonu İstanbul'un elitlerinin çıkarma yaptığı Eskişehir'deki OMM- Odun Pazarı Müze'nin 5. yıl kutlamasına, Şükran Albayrak ile birlikte gitti.

Bakalım Şükran Hanım, Önder Bey'i nikah masasına oturtabilecek mi?

ÖNDER FIRAT KİMDİR?

İş adamı, sanayici ve inşaat mühendisi. 1957'de Malatya'da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden mezun oldu.

California, Pleasant Hill'deki John F. Kennedy Üniversitesi'nde master yaptı. Önder Fırat, ilk kez Aziz Yıldırım başkanlığındaki Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminde asil üye olarak yer aldı.

ÖNDER FIRAT NE İŞ YAPMAKTA?

1998-2000 yılları arasında Fenerbahçe yönetimde asil üye olarak yer almış 2015 yılında tekrar Reklam Pazarlama ve Kaynak Yaratma sorumlusu Asbaşkan olarak yönetime girmiştir.

Sibel İdil Kerimoğlu ile evliliğinden İdil isminde bir kızı ve Can isminde bir oğlu vardır. Ahmet Önder Fırat sanayici ve inşaat mühendisi olarak iş hayatını sürdürmektedir. Aslen Malatya'lıdır.