Tims&B Productions imzalı ‘Karadut’ yakında atv’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Atv’nin sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan, sektörün önde gelen yapım şirketlerinden Tims&B Productions imzalı yeni dizisi ‘Karadut’un afişleri paylaşıldı.

Şükrü Özyıldız, İrem Helvacıoğlu, Aslı İnandık, Burak Dakak, Nursel Köse, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan ve Engin Şenkan’ın yer aldığı afiş iddiasıyla göz kamaştırıyor.

Ekranın yeni çifti ‘Tayfun’ (Şükrü Özyıldız) ve ‘Zuhal’ (İrem Helvacıoğlu) karakterleri yeni sezonda sosyal medyada fazlasıyla konuşulacak gibi gözüküyor. Şükrü Özyıldız ile İrem Helvacıoğlu ikilisi, yeni dizi sezonunun en çok konuşulan isimleri arasında yer alacak gibi gözüküyor. İki genç oyuncu yeni dönemde favori dizi çiftleri arasında gösteriliyor.

Aşk ve aile bağlarını, göze alınan bedeller ile anlatacak olan ‘Karadut’, hikayesi ve performanslarıyla izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Her karakteri farklı bir sınava sokacak olan Karadut, ‘iyi’ olabilmenin zorluğunu gözler önüne serecek.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Karadut dizisinin senaryosunu birbirinden başarılı dizilerin senaristi Sırma Yanık kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ve ‘Aldatmak’ gibi  televizyon tarihine adını yazdırmış projelerin yönetmeni Murat Saraçoğlu oturuyor.

Dizinin kadrosunda Şükrü Özyıldız, İrem Helvacıoğlu, Aslı İnandık, Burak Dakak, Nursel Köse, Selin Türkmen, Ebrar Karabakan, Onur Gürçay, Naz Elmas, Rami Narin, Elif Nur Kerkük, Yaşar Aydınlıoğlu, İpek Ayaz Kortunç ve Engin Şenkan yer alıyor.

‘Karadut’ yakında atv’de!