Ünlü oyuncu Peker Açıkalın'dan kötü haber geldi. Geçtiğimiz yıllarda kalp krizi geçiren ve uzun süre tedavi gören Peker Açıkalın beyin kanaması geçirdiği iddia edildi.

Son dakika alınan bilgilere göre hastanede tedavi altına alınan ünlü oyuncunun konuşma yetisini de kaybettiği öne sürüldü. Ameliyat olacak olan Peker Açıkalın, geçtiğimiz yıllarda kalp krizi geçirmiş uzun süre tedavi görmüştü.

Ünlü oyuncu Peker Açıkalın'la ilgili bu son dakika haberi sosyal medyada hızla yayılırken, haberin doğru olmadığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun eşi Çilem Açıkalın OnurAkayMedya'ya açıklama yaptı.

"YALAN HABER"

Çilem Açıkalın, "Yalan haber, kaynak ne, kim uydurdu? 4 ay önce operasyon oldu. Şuan iyi konuşması.” ifadelerini kullandı.

Daha önce kalp krizi geçiren Peker Açıkalın'ın 4 ay önce operasyon geçirdiği, sağlık durumunun ve konuşmasının da iyi olduğu öğrenildi.

PEKER AÇIKALIN KİMDİR?

Peker Açıkalın, Mart 1963 yılında Kars'ta dünyaya geldi. İlkokul ve lise eğitimini bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na girdi. Mezun olduktan sonra Nedim Saban, Taner Barlas ve Ali Poyrazoğlu tiyatrolarında oyunculuk yapan Açıkalın, 1992 yılında "Kim Bunlar?" isimli televizyon programı ile TRT 1 kanalında izleyici karşısına çıktı ve tanınmaya başladı.

Avrupa Yakası'nda hayat verdiği Gaffur karakteriyle şöhretine şöhret katan başarılı oyuncu, kariyeri boyunca; Gülşen Abi, Çiçek Taksi, Ekmek Teknesi, Ev Hali, Mert ile Ger Türkün Uzayla İmtihanı, Yahşi Cazibe, Yalan Dünya gibi birçok dizi projesinde rol aldı.