Hadise ile Mert Ayaydın Etiler’de sarmaş dolaş yakalandı

featured
service
Mehmet Dinçerler ile evliliği beş ay süren popçu Hadise (38), bir mekanda kendisinden 10 yaş küçük Ayaydın şirketleri veliahtı Mert Ayaydın ile sarmaş dolaş görüntülendi. Magazin muhabirleri, ünlü şarkıcıya mekan içerisinde Ayaydın ile yakınlaşmasını sordu.

Şarkıcı Hadise Açıkgöz ile iş insanı Mehmet Dinçerler, yaklaşık bir yıl aşk yaşadıktan sonra Mart 2022’de nişanlanmış, iki ay sonra da Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen sade bir törenle hayatlarını birleştirmişti.

BÜYÜK AŞK BEŞ AYDA BİTTİ!

Sessiz sedasız nikâh masasına oturan ikilinin mutluluğu uzun soluklu olmamıştı. Ayrılık kararı ile günlerce manşetlerden imneyen ünlü çift, beş ay süren evliliklerini 1 Ekim 2022’de tek celsede bitirmişti.

Hadise, “Benimki pek evlilikten sayılmaz” diyerek eski eşi Dinçerler’e gönderme yapmıştı.

“HADİSE GÜZEL KADIN VALLA”

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen güzel şarkıcı, son olarak konuk olduğu YouTube kanalında, “Kendinden ayrılma sebebin ne olurdu?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt vermişti.

“Çok güzel soru. Ben bir erkek olsam, ve Hadise ile beraber olsam… Neden ayrılabilirim Hadise’den?” diyen ünlü isim, şöyle devam etmişti:

“Bir kere Hadise çok sadık bir kadın. Oradan vuramazlar beni. Yani bir ilişkide isem hakikaten tüm ilgim o kişidedir. Ama tabii işime çok aşığım. Ben olsam Hadise’den ayrılmam ya. Hadise güzel kadın valla. Evet işim önemli ama ilişkime değer veriyorsam çok güzel bir denge kuruyorum ve o erkeği dünyadaki tek erkek gibi hissettirebilirim. Ama o da buna hazır olmalı. Hazır değilse ben bunu yapamam. Ama hazırsa ona hem dünyaları veririm, hem de her şeyi yaparım o kişi için.”

SÜRPRİZ BİR İSİMLE GÖRÜNTÜLENDİ

Mehmet Dinçerler’den olaylı bir şekilde boşanan Hadise’nin aşka küstüğü iddia ediliyordu. Şarkıcı, iş insanı Yalçın Ayaydın’la eşi Tunay Ayaydın’ın 28 yaşındaki oğlu Mert Ayaydın ile objektiflere yakalandı.

blank

KİMSEYE ALDIRIŞ ETMEDİLER

38 yaşındaki ünlü sanatçı Hadise, Etiler’de bir mekanda Ayaydın şirketleri veliahtı iş insanı Mert Ayaydın ile sarmaş dolaş dans ederken yakalandı.

blank

İkilinin dans ederken birbirini öpmesi ve çevredeki kimseye de aldırış etmemesi dikkat çekti.

AŞK SORULARINDAN KAÇTI!

Hadise, Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Çıkışta basın mensuplarını görünce şaşıran ünlü şarkıcının yanında yakın arkadaşı Ece Nayman da vardı.

blank

Muhabirlerin, içeride Mert Ayaydın ile yakınlaşmasını sorunca şaşıran Hadise, soruların hiç birisine yanıt vermedi. Şarkıcı, hızlıca aracına binerek oradan ayrıldı.

blank

Hadise ile Mert Ayaydın Etiler’de sarmaş dolaş yakalandı