Hakan Sabancı’nın takıntılı eski aşkı Aygün Aydın o videoyu silmekle yırtamadı!

featured
service

Bir dönem Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen oyuncu Aygün Aydın’ın başını skandal sözler sarf ettiği video yaktı. Türk milleti için “şerefsiz” ve “iki yüzlü” diyen Aygün Aydın paylaşımını silince kurtulacağını sandı. Skandalları ile tanınan Aygün Aydın’ın hadsiz sözlerine tepkiler yağdı. Ekrem H. isimli vatandaş da savcılığa suç duyurusunda bulunarak Aygün Aydın’ın Türk milletini aşağıladığı ve rencide ettiği gerekçesiyle cezalandırılmasını istedi.

blank

Eski sevgilisi Hakan Sabancı’dan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Aygün Aydın’ın sosyal medya hesabından paylaştığı video savcılığa taşındı. Bir vatandaş, Aydın’ın paylaşımına tepki olarak adliyenin yolunu tuttu

blank

TÜRK MİLLETİ AFFETMEDİ

Oyuncu Aygün Aydın, şahsi sosyal medya hesabından konuşurken bir video yayınladı.

İddiaya göre videoda “Türk milleti şerefsiz, bu milletin Allah belasını versin, bu kadar iki yüzlü bir millet olamaz” sözlerini sarf etti.

blank

Bir süre sonra söz konusu videoyu hesabından kaldıran Aydın’ın bu paylaşımı, Ekrem H. isimli vatandaştan kaçmadı.

“HEPİMİZİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜ”

blank

Videoya gelen çığ gibi tepkiler sonrası Aygün Aydın paylaşımını silse de ülkenin dört bir yanından Aydın’a suç duyuruları yağdı. Bunlardan biri de Ekrem H’nın şikayeti oldu. Savcılığa sunduğu dilekçede Ekrem H., Aygün Aydın’ın videoda söyledikleriyle Türk milletini aşağıladığını, küçük düşürdüğünü belirtti.

blank

VİDEOYU SİLMEKLE KURTULAMADI

Aydın’ın videodaki açıklamasında halkı kin ve düşmanlığa da tahrik ettiğinin altı çizilirken Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkese hakaret niteliğinde konuştuğu ve Türk milletini rencide ettiği aktarıldı. Şüpheli Aydın’ın söz konusu videoyu silse dahi haber sitelerinden bu paylaşıma ulaşılabileceği belirtildi.

blank

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ayrıca dilekçede Ekrem H., şüpheli oyuncunun “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” ve “Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin kurum ve organlarını aşağılama” suçlarından 5 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. Bunun üzerine savcılık, Aygün Aydın hakkında soruşturma başlattı.

Hakan Sabancı’nın takıntılı eski aşkı Aygün Aydın o videoyu silmekle yırtamadı!